Cele mai citite
 


expoMedica, editia a II-a, 5 - 8 iunie 2012, Palatul Parlamentului Bucuresti
marţi, 22 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

editia a II-a este un nou concept, dinamic, de talie internationala,

care va cuprinde:

 

 

- Conferinte stiintifice urmate de aplicatii la standurile expozantilor - realizate cu sprijinul
Asociatiilor si Societatilor medicale din Romania si din strainatate;
 
- Speakeri de renume ce vor sustine conferinte medicale pe diverse specializari cum ar fi:
Medicina de Urgenta, Medicina de Laborator, Cardiologie, Chirurgie si Neurochirurgie, Ortopedie, Diabetologie, Imagistica si Radiologie, Pediatrie, Oncologie, Ginecologie, Diagnosticare; s.a.
 
- Acreditari EMC gratuite;
 
- Expozitie in cadrul careia vor fi prezentate cele mai noi aparate, echipamente si servicii
medicale;
 
- Workshop-uri de specialitate;
 
- Gala Umanitara cu participarea personalitatilor din lumea medicala si din cea mondena.
 
 
Prin intermediul expoMedika 2012, dorim sa cream un mediu de intalnire pentru intreg 
domeniul medical, care vizeaza urmatorul Target de Vizitatori:
 
- REPREZENTANTI AI INSTITUTIILOR DE STAT: Functionari de nivel superior si profesionisti cheie ai Ministerului Sanatatii / Diferite autoritati de sanatate din sectorul guvernamental / Sefi de departamente si Asociatii guvernamentale de sanatate / Primarii / Consilii Judetene;
- MANAGEMENTUL SPITALELOR SI CLINICILOR MEDICALE: Managerii si Directorii de spitale / Clinici Private / Centre de Sanatate / Factori de decizie si responsabili cu achizitiile din spitale si clinici / Centre Speciale / Manageri ai Asociatiilor si Societatilor medicale / Lideri de Sindicat / Reprezentanti ai ONG-urilor de profil;
- CADRE MEDICALE: Medici de specialitate / Medici primari / Medici rezidenti / Asistenti Medicali;
- ALTE CATEGORII DE PUBLIC AVIZAT: Profesori universitari / Studenti la facultatile de medicina.
 
Prima editie a expoMedika, desfasurata in perioada 2-4 Iunie 2011, s-a bucurat de implicarea Consiliului National Roman de Resuscitare (CNRR), Colegiului Medicilor Bucuresti (CMB) si a Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania(OAMGMAMR), filiala Bucuresti, conferintele fiind acreditate cu puncte EMC gratuite, in toate cele trei zile ale evenimentului.
In cadrul primei editii Expomedika au avut loc demonstratii privind tehnici de resuscitare si prim ajutor pentru populatie, precum si lansare de carte.
 
In cadrul expozitiei au fost prezentate, in premiera pentru Romania, aparate medicale de ultima generatie pentru identificarea cancerului la san, a diverselor disfunctionalitati cardiovasculare sau de tratare a afectiunilor respiratorii.
Au fost prezente 40 de companii si peste 1800 de vizitatori din domeniul medical.
 
Accesul vizitatorilor la evenimentele din cadrul Expomedika este gratuit: accesul la Conferinte si acordare EMC gratuite. Intrarea se face pe baza de carte de vizita sau invitatie.
 
 
Pentru inscrieri si alte detalii va invitam sa accesati pagina noastra de web sau sa ne contactati!
Telefon / Fax: 0040 21 231 27 36 , 0040 21 231 91 84, 0040 21 231 94 39
E-mail: office@dk-expo.ro / Web: www.expomedika.ro

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
EXPOMEDIKA – UN PAS ÎNAINTE PENTRU SISTEMUL MEDICAL ROMÂNESC Vă invităm între 2 şi 4 iunie, orele 10:00 – 18:00 la Palatul Parlamentului din Bucureşti pentru întâlnirea anuală a reprezentanţilor domeniului medical. Acces Gratuit la expoziţie, Acces Gratuit la conferinţele ştiinţifice şi Acreditari EMC Gratuite – toate la expoMedika 2011.
EXPOMEDIKA – UN PAS ÎNAINTE PENTRU SISTEMUL MEDICAL ROMÂNESC Între 5 şi 8 iunie la Palatul Parlamentului se desfăşoară cel mai important eveniment dedicat sistemului medical dinRomânia – expoMedika. Programul de vizitare este între orele 10:00 – 18:00. Accesul este liber iar conferinţele medicale sunt cotate cu puncte EMC gratuite pentru cadrele medicale.
Inscrierile sunt pe ultima suta de metri! Ultimele zile pana la finalizarea inscrierilor la expoMedika 2011. Pentru a beneficia de intreaga oferta de participare asteptam inregistrarile Dvs. pana la data 13 mai 2011 la urmatoarele coordonate: DK EXPO: Tel. / Fax: 021 231 27 36 sau 021 231 91 84 sau E-mail: office@dk-expo.ro.
expoMedika,02-04 iunie 2011, la Palatul Parlamentului expoMedika va reuni in perioada 02-04 iunie 2011 la Palatul Parlamentului elita medicala din Romania. Evenimentul va imbina cu succes conceptul de expozitie busniess to business, cu cel de conferinte stiintifice.
Braşov: Caravana Împreună pentru Sănătatea Rurală ajunge în satele Peştera şi Măgura Zece medici rezidenţi în specializările interne, cardiologie, radiologie, urologie şi pediatrie, precum şi un medic specialist ORL şi 14 voluntari, studenţi ai Facultăţii de Medicină din Universitatea "Transilvania" Braşov, se vor deplasa în acest week-end, în satele Peştera şi Măgura din comuna Moieciu...
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...