Cele mai citite
 


BANCA DE CELULE STEM CRYO-SAVE ANUNŢĂ ATINGEREA CIFREI DE 200.000 DE PROBE RECOLTATE DIN SÂNGELE ŞI ŢESUTUL CORDONULUI OMBILICAL
marţi, 22 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Depozitarea probei de celule stem cu numărul 200.000 demonstrează activitatea intensă a băncii Cryo-Save, în calitate de lider al industriei procesării sângelui şi ţesutului din cordonul ombilical.

Cryo-Save are onoarea să anunţe depozitarea probei de celule stem cu numărul 200.000.
 
Această realizare extraordinară este dovada succesului Cryo-Save, în efortul său de a spori gradul de conştientizare în rândul publicului şi a comunităţii medicale în ceea ce priveşte utilizarea celulelor stem. Toate probele depozitate pot fi considerate o excelentă sursă de celule stem, care prezintă un potenţial enorm în tratarea unor boli incurabile.
 
Mai multe probe de celule şi ţesuturi depozitate reprezintă echivalentul mai multor speranţe reale în tratarea bolilor de mâine.
 
Această realizare fantastică confirmă rolul de lider al Cryo-Save în industria celulelor stem prelevate din cordonul ombilical: acest lucru a fost posibil datorită multiplelor programe educative lansate de companie în mai multe ţări. Italia şi Serbia au găzduit două din cele mai recente evenimente, în Bari, prin colaborare cu Asociaţia Italiană a Ginecologilor (AOGOI) şi în Belgrad. Vor urma încă două evenimente educative: Al 5-lea Simpozion al Consorţiului Life-Sciences ITERA, care va avea loc în Maastricht pe 21-22 Noiembrie, sprijinit exclusiv de Grupul Cryo-Save şi cel de-al 2-lea Congres Internaţional în Medicină Regenerativă, organizat de Cryo-Save în Bosnia pe 9 Decembrie.
 
Cryo-Save îşi va extinde din ce în ce mai mult programele de responsabilitate socială: Cost Free Family Donation este un program cu posibilitatea de depozitare gratuită, proiectat pentru a oferi viitorilor părinţi şanse suplimentare, în cazul în care au deja probleme de sănătate, ei sau copii lor.
 
Cryo-Save sărbătoreşte acest eveniment, oferind depozitarea gratuită de celule stem câte unei familii în fiecare dintre cele 43 de ţări în care activează.
Arnoud van Tulder, CEO al Grupului Cryo-Save, declară “Sunt deosebit de mândru că am reuşit să atingem impresionanta cifră de 200.000 de probe depozitate. Acest fapt reprezintă rezultatul a 11 ani de angajament faţă de clienţii noştri. Această realizare extraordinară dă echipei Cryo-Save speranţa că vom aduce cu adevărat o contribuţie importantă în lupta împotriva posibilelor boli cu risc letal. Încurajăm întreaga industrie de procesare şi depozitare de celule stem să-şi urmeze misiunea.”
 
Mai multe informaţii:
Cryo-Save, Departamentul de Marketing & Comunicare
Tel: +41 55 222 0251
 
 
Cryo-Save, lider internaţional al bancilor familiale de celule stem, a depozitat deja peste 200.000 de probe prelevate din sângele şi ţesutul cordonului ombilical al nou născuţilor şi din ţesutul adipos al adulţilor. Aceste celule stem pot face diferenţa dintre viaţă şi moarte în cazul unor viitoare ameninţări a sănătăţii familiei. Există deja o serie de boli care pot fi tratate utilizând celulele stem, iar numărul tratamentelor va creşte rapid în viitor. Celulele stem prelevate din ţesutul adipos sunt din ce în ce mai utilizate în chirurgia reparatorie. Având la bază o strategie internaţională de afaceri pe termen lung, Cryo-Save este în prezent reprezentată în 43 de ţări de pe patru continente, cu unităţi ultra-moderne de procesare şi depozitare în Statele Unite, Belgia, Germania, Dubai, India, Africa de Sud şi Franţa (în curs de validare).

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ŞTIINŢÃ Celulele stem Celulele stem sunt celule cu capacitatea de a se transforma într-o diversitate de celule diferenţiate (nervoase, hepatice, etc.), putând să refacă ţesuturi afectate sau distruse. Când o celulă stem se divide, celulele rezultate pot fi tot celule stem sau pot fi un alt tip de celule, celule specializate...
Dr. Benedek Istvan: Nu de bancă de celule stem avem nevoie, ci de registru naţional pentru donori Şeful Clinicii de Hematologie şi Transplant Medular din Târgu Mureş, prof. univ. dr. Benedek Istvan, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că băncile de măduvă osoasă sunt 'o prostie' şi că România are nevoie de un Registru Naţional de Donori.
CRYO-SAVE ELIBEREAZA INCA O PROBA DE CELULE STEM - O FETITA IN VARSTA DE SASE ANI CU PARALIZIE CEREBRALA ESTE TRATATA CU PROPRIILE CELULE STEM STOCATE DE CRYO-SAVE DIN SANGELE CORDONULUI OMBILICAL Cu sase ani in urma, un cuplu din Portugalia a decis la nasterea fetitei lor sa-i depoziteze celulele stem recoltate din sangele cordonului ombilical la Banca Cryo-Save (Euronext: CRYO, „Cryo-Save"). Saptamana trecuta, fetita a fost tratata la Universitatea Duke din Statele Unite cu propriile celule...
CryoSave, lider european in domeniul celulelor stem lanseaza in Romania, noul kit de recoltare NATALITY Stocarea celulelor stem recoltate din sangele si tesutul cordonului ombilical al nou-nascutului este o procedura din ce in ce mai utilizata. Aceasta oportunitate nu este valoroasa numai pentru copil insusi, dar creste si posibilitatea de a trata un membru al familiei care ar avea nevoie de...
PREMIERĂ: Institutul Clinic Fundeni a inaugurat prima bancă de celule stem hematopoietice într-un spital de stat Cunoscut drept cel mai important institut medical din România, Institutul Clinic Fundeni a inaugurat joi, 3 mai 2012, prima bancă de celule stem hematopoietice a unei unități sanitare de stat, continuând astfel seria de premiere medicale.
Un produs medical prin care celulele stem sunt recoltate din placentă, disponibil şi în România Un nou produs în medicină bazat pe recoltarea celulelor stem din placentă a fost lansat în premieră în România de banca de celule stem Cord Blood Center.