Cele mai citite
 


Atletism: Unui alergător de cros din Alaska i-au fost amputate picioarele, după ce a suferit degerături
miercuri, 23 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii i-au amputat picioarele, de la nivelul gleznei, unui alergător kenyan de cros, care a suferit degerături după ce a stat mai bine de două zile în frig, în Alaska, îmbrăcat necorespunzător, anunţă AP, citată de Agerpres.
Marko Cheseto, 28 de ani, a dispărut pe 6 noiembrie de la Universitatea Alaska din Anchorage (UAA) şi a fost găsit pe 9 noiembrie, suferind de hipotermie şi având degerături severe la picioare şi mâini. Medicii au trebuit să-i amputeze picioarele, de la gleznă, dar se aşteaptă ca mâinile sale să se însănătoşească pe deplin.
Cheseto a fost printre cei câţiva atleţi kenyeni care au concurat pentru UAA.
Într-un comunicat al univeristăţii, Cheseto a recunoscut că avea probleme personale când a părăsit campusul şi le-a mulţumit celor care au pornit în căutarea sa.
AGERPRES (Mircea Lazaroniu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: O femeie cu degerături la picioare şi un bărbat în hipotermie uşoară din cauza gerului O femeie a ajuns la spital cu degerături la picioare iar un bărbat avut nevoie de îngrijiri medicale din cauză că a intrat în hipotermie, ambii fiind găsiţi căzuţi în zăpadă.
DSP: Recomandări ale medicilor în contextul avertizării de ger emisă de ANM Expunerea prelungită la frig poate cauza hipotermie, degerături, dar şi probleme legate de starea psihică precum somnolenţă, pierderi de memorie, dificultăţi de vorbire iar pe vreme friguroasă se pierde până la 50% din căldura corpului prin extremităţi, atenţionează Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului...
Galaţi: Bărbatul degerat la ambele picioare a murit Bărbatul din localitatea?gălăţeană?Negrea, care a fost internat, joi, în stare gravă cu degerături la ambele picioare, după ce a stat?două zile în frig într-o magazie fără încălzire, a murit, vineri, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.
Olt: Copil cu degerături din cauza frigului de la şcoală O fetiţă în vârstă de 8 ani a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina după ce a suferit degerături din cauza frigului din şcoală, după cum susţin părinţii copilului.
Galaţi: Găsit degerat după ce a stat două zile într-o magazie fără încălzire Un bărbat din localitatea gălăţeană Negrea a fost găsit, joi, degerat după ce a stat două zile în frig într-o magazie fără încălzire.
Iaşi: Îngheţat, după ce a mers 18 km în pantofi de vară Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost adus în stare gravă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe din Iaşi, după ce a mers 18 kilometri pe jos, la peste minus 20 grade Celsius, încălţat în pantofi subţiri, de vară.