Cele mai citite
 


Bacău: Sancţionat contravenţional pentru 28 de apeluri nejustificate la 112
miercuri, 23 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat a sunat nejustificat de 28 de ori în doar zece ore la Poliţie, prin Serviciul de telefonie 112, din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă, unde în cursul nopţii de luni spre marţi provocase o altercaţie cu alţi pacienţi.
'Pe baza verificărilor făcute, s-a luat măsura sancţionării lui B. Vasile, în vârstă de 34 de ani, cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru apelare abuzivă, a declarat marţi pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, Narcisa Butnaru.
Potrivit acesteia, bărbatul a mai primit şi o amendă în valoare de 3.500 de lei deoarece "l-a agresat în cursul nopţii trecute, împreună cu A.Claudiu, de 30 de ani, pe un alt pacient, care a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce fusese lovit cu pumnii de cei doi'. A. Claudiu a primit şi el o sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 de lei.
'Prin telefoanele date către poliţie, B. Vasile a încercat să-şi transfere vinovăţia către victimă', a precizat inspectorul Narcisa Butnaru.
În primele 10 luni ale anului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a fost sesizat prin Servicul 112 de 31.868 de ori. În 13.520 de situaţii s-a impus deplasarea echipajelor de poliţie la locul producerii unor evenimente, iar în 143 de cazuri s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a apelantului, pentru folosirea abuzivă a numărului unic de urgenţă 112, relevă o statistică a IPJ Bacău. AGERPRES/(AS - Cornel Cepariu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Premieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă - un medic francez operează în secţia de urologie, modernizată Doctorul Patrice Brun, de la Spitalul Sens, situat lângă Paris, a efectuat, în această săptămână, mai multe operaţii din patologia urologică, premiere la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Bacău, înregistrând însă, prin prezenţa sa, şi cea dintâi participare directă a unui specialist de peste hotare la...
Bacău: Peste un milion de euro despăgubiri pentru o femeie infectată cu HIV în 1990 în Spitalul Judeţean O femeie din Bacău, infectată cu virusul HIV în 1990, în perioada internării sale în Spitalul de pediatrie, în prezent secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, va primi peste un milion de euro despăgubiri, după ce a câştigat în instanţă procesul intentat unităţii medicale băcăuane în urmă cu zece ani...
Bacău: Doi copii au fost abandonaţi în holul Maternităţii Un băieţel de aproximativ de doi ani şi o fetiţă de circa şapte luni au fost găsiţi abandonaţi, într-un landou, în holul Maternităţii din Bacău, poliţiştii demarând o anchetă pentru a-i identifica pe părinţi, precum şi persoana care i-a lăsat acolo.
Bacău: Cardul european de sănătate a salvat peste 330 de locuitori ai judeţului Peste 330 de băcăuani au beneficiat pe parcursul ultimului an în timpul şederii temporare pe teritoriul Uniunii Europene (vizite, excursii) de servicii medicale în regim de urgenţă asigurate, fără a plăti din buzunarul propriu, în baza cardului european de sănătate, relevă o statistică a Casei Judeţene...
Bacău: Câteva zeci de persoane au ajuns la spital după ce au suferit toxiinfecţii alimentare la un praznic Peste 50 de persoane au fost transportate, luni seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău, după ce au acuzat dureri ale tractului digestiv, stări de vomă şi ameţeli, după ce au mâncat la un praznic la care au participat în comuna băcăuană Traian.
Covasna, pe primul loc în topul naţional al apelurilor false la 112 Judeţul Covasna ocupă locul I la nivel naţional în ceea ce priveşte apelurile false la 112, cu un procent de 87,52%, relevă o statistică realizată de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS).