Cele mai citite
 


Bebeluşii din Sectorul 4 , rămaşi fără lapte
miercuri, 23 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 anunţă marţi că nu mai poate distribui laptele praf pentru sugari.
Autoritatea locală susţine că a fost epuizat stocul de lapte praf gratuit de care au beneficiat, prin programul derulat de Ministerul Sănătăţii, 269 de bebeluşi cu vârsta cuprinsă între 0 - 1 an, înscrişi în evidenţele Direcţiei.
Programul de distribuire a laptelui praf gratuit pentru nou-născuţi va fi reluat la o dată ce va fi anunţată ulterior de către D.G.A.S.P.C. Sector 4. AGERPRES/(AS, Mihaela Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Lapte praf gratuit pentru 355 de bebeluşi din sectorul 4 Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 a început distribuirea gratuită a 1.125 de cutii de lapte praf, pentru cei 355 nou-născuţi, de la începutul acestui an, conform programului derulat de Ministerul Sănătăţii.
Peste 1200 de bebeluşi au beneficiat de lapte praf gratuit în sectorul 2 în primele luni ale anului Peste 3.670 de cutii de lapte praf au fost distribuite de Primăria sectorului 2, de la începutul anului până în prezent, pentru 1.253 de copii nou-născuţi ai căror părinţi au solicitat acest drept, conform prevederilor legale, informează un comunicat al primăriei transmis joi AGERPRES.
Lapte praf gratuit pentru bebeluşii sectorului 2 Primăria Sectorului 2 a distribuit de la începutul anului lapte praf gratuit pentru 187 de copii nou-născuţi, oferind în total 935 de cutii, informează instituţia într-un comunicat remis joi.
Hunedoara: Criza laptelui praf gratuit pentru bebeluşi s-a încheiat după cinci luni Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a repartizat joi primăriilor din judeţ 5.600 de cutii de lapte praf ce va fi distribuit de către serviciile de asistenţă socială locale în cazul bebeluşilor ale căror mame nu pot alăpta în mod natural din motive medicale.
Brăila: Stocul de lapte praf pentru sugari a fost epuizat, iar necesarul este de opt tone Stocul de lapte praf pentru sugari a fost epuizat în judeţul Brăila, iar necesarul pentru anul acesta este de opt tone, a declarat directorul DSP Brăila, dr. Gabriel Ciochină, în şedinţa Comisiei de Dialog Social a Prefecturii.
Brăila: Laptele praf pentru sugari acoperă doar o treime din necesar Laptele praf pentru sugari, distribuit gratuit în Brăila, acoperă doar o treime din necesarul existent la nivelul judeţului, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Andreia Gavrilescu.