Cele mai citite
 


Cel mai bogat om din lume, Carlos Slim, a fost de trei ori la un pas de moarte
miercuri, 23 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Carlos Slim, cunoscutul om de afaceri mexican considerat cel mai bogat om din lume în versiunea revistei Forbes, a fost în anul 1997 de trei ori la un pas de moarte şi a supravieţuit doar printr-un miracol, se afirmă într-o nouă carte scrisă de biograful său Jose Martinez şi intitulată "Secretele celui mai bogat om din lume, Carlos Slim'. Volumul va fi pus în vânzare săptămâna aceasta, după cum informează media locale monitorizate de Reuters şi RIA Novosti.
De câteva ori, Slim a fost aproape de moarte din cauza unor probleme cardiace care l-au adus pe patul de spital, aflându-se, aşa cum singur recunoaşte, cu un picior în groapă, dar nu se ştie prin ce minune a reuşit să supravieţuiască de fiecare dată, afirmă Martinez.

În 2010, averea lui Slim era estimată de Forbes la 74 miliarde de dolari, într-un singur an el reuşind să-şi majoreze capitalul cu peste 20 de miliarde de dolari.

Cu toate acestea, potrivit Forbes, în primele opt luni ale anului 2011, averea sa s-a redus cu 10,7 miliarde de dolari. Companiile lui Slim domină piaţa telecomunicaţiilor din Mexic şi o serie de ţări din America Latină.AGERPRES/(Lilia Traci)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Carte de vizita: Dr. Vlad Predescu, medic primar în Ortopedie și Traumatologie este o autoritate la nivel european in domeniul tratamentului artroscopic al leziunilor provocate de accidente sportive, al artroplastiei primare si de revizie de sold si genunchi, al chirurgiei genunchiului si al traumatologiei.
Carte scrisă de legendarul chirurg Marius Barnard, prezentată la Librăria Humanitas Librăria Humanitas de la Cişmigiu invită publicul marţi seară la prezentarea cărţii legendarului chirurg Marius Barnard, "Momente-cheie dintr-o viaţă în slujba binelui", volum apărut în colecţia Memorii/Jurnale, anunţă Editura Humanitas.
Prima carte de gastronomie nutriţională, realizată de prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi Pornind de la realitatea potrivit căreia "românii gătesc româneşte", directorul Institutului de Cercetări Alimentare, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, a realizat prima carte menită să interpreteze şi să rescrie reţetele tradiţionale într-o variantă modernă, axată pe principii nutriţionale.
Cea mai buna carte de hipnoză, săptămîna aceasta în librării: Tehnici de hipnoterapie de Arreed Barabasz şi John G. Watkins Volumul Tehnici de hipnoterapie de Arreed Barabasz şi John G. Watkins, apărut în colecţia „Psihologie clinică şi psihoterapie” a editurii Polirom, a fost distins cu Arthur Shapiro Award (2005) pentru cea mai bună carte de hipnoză • Tehnici de hipnoterapie – Traducere de Ana Zavate, 568...
Salon de carte universitară la Facultatea de Medicină şi Farmacie Un salon de carte universitară, care propune studenţilor medicinişti sau farmacişti o serie de titluri din bibliografia de specialitate, s-a deschis, vineri, în holul central al Facultăţii de Medicină şi Farmacie Bucureşti.
Creatorul puştii Kalaşnikov a fost spitalizat Creatorul pistolului-mitralieră AK-47, arma de asalt cea mai folosită în lume, Mihail Kalaşnikov, a fost spitalizat, a anunţat miercuri agenţia Ria Novosti citată de EFE.