Cele mai citite
 


Congres internaţional de medicină integrativă, la Bucureşti
miercuri, 23 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Asociaţia Patronatul Medicinei Integrative organizează miercuri, la Bucureşti, prima ediţie a Congresului Internaţional al Organizaţiilor de Medicină Integrativă.
Tema reuniunii este "Medicina integrativă în folosul societăţii", iar conferinţele ştiinţifice vor fi susţinute de specialişti din domeniul medical şi al psihologiei, renumiţi pe plan naţional şi internaţional.
Printre aceştia se numără dr. Elio Rossi (Italia), prof. dr. Volker Diehl (Germania), prof. dr. John Ionescu (Germania), dr. oncolog Silvia Ilie (Franţa), psiho-oncolog Marco Romeo (Italia), prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi (România), dr. dermatolog Angela Laur (R.Moldova), kinetoterapeut Andrew Zoppos (Australia), conf. univ. dr. Luiza Spiru, conf. univ. dr. Natalia Cucu, dr. Iulia Burghiu, dr. farm. chim. Anca Daniela Raiciu.
"Ne entuziasmează numărul extrem de mare de specialişti din domeniul medical/psihologic care s-a înscris la această primă ediţie a Congresului Internaţional al Organizaţiilor de Medicină Integrativă. Faptul că peste 1.000 de persoane şi-au alocat o zi pentru a participa la acest eveniment denotă atenţia şi importanţa acordată domeniului medicinei integrative. Suntem siguri că acest congres va reprezenta punctul de plecare al dezbaterilor viitoare cu privire la rolul practicilor de medicină integrativă în îmbunătăţirea proceselor medicale", a declarat Liviu Mandler, preşedintele Asociaţiei Patronatul Medicinei Integrative. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Congresul Naţional de Medicină Integrativă şi-a deschis lucrările Specialişti internaţionali în medicină integrativă din România, Italia, India şi Anglia participă, în perioada 2-5 noiembrie, la Bucureşti, la cea de-a II-a ediţie a Congresului Naţional de Medicină Integrativă.
Congres internaţional dedicat adaptării copiilor cu tulburări specifice de învăţare, la Bucureşti Un congres internaţional dedicat adaptării copiilor cu tulburări specifice de învăţare în şcolile din România, organizat de Asociaţia Bucureşti pentru Copii Dislexici, împreună cu Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), se va desfăşura de luni până miercuri, în Capitală.
Congres Internaţional de medicină dentară, săptămâna viitoare, la Iaşi Iaşi, 25 apr/Agerpres/ - Cea de-a doua ediţie a Congresului Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie se va defăşura în perioada 27 aprilie - 1 mai, la Iaşi, sub auspiciile celei de-a XIV-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară din acest oraş.
A VI-a ediţie a Congresului Internaţional de Apiterapie, între 1 şi 4 noiembrie la Bucureşti Cel de-al VI-lea Congres Internaţional de Apiterapie se desfăşoară la Bucureşti în perioada 1-4 noiembrie, la eveniment participând medici din România şi din Germania, Japonia, Franţa şi Bulgaria.
Iaşi: Nume de marcă vor sosi la al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie Peste 300 de specialişti din ţară şi străinătate sunt aşteptaţi la Iaşi pentru a participa, în perioada 18-21 aprilie, la manifestările ştiinţifice organizate cu prilejul celei de-a XVI-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară şi, respectiv, al celui de al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei...
Nume de marcă vor sosi la Iaşi la al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie Peste 300 de specialişti din ţară şi străinătate sunt aşteptaţi la Iaşi pentru a participa, în perioada 18-21 aprilie, la manifestările ştiinţifice organizate cu prilejul celei de-a XVI-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară şi, respectiv, al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare...