Cele mai citite
 


Fosta soţie a lui Saif Gaddafi îşi povesteşte calvarul alături de fiul fostului dictator libian
miercuri, 23 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Viata Sexuala
 

O femeie care susţine că este fosta soţie a lui Saif al-Islam, fiul capturat al fostului dictator libian Muammar Gaddafi, a apărut în Ucraina şi povesteşte calvarul prin care a trecut în perioada în care era alături de Saif, conform unui material publicat de cotidianul britanic Daily Mail.

Femeia pe nume Nadia, o brunetă cu ochii albaştri, susţine că l-a întâlnit pe Saif în timp ce lucra ca animatoare la un club de striptease din Moscova. În prezent ea continuă să se ascundă, susţinând că se teme pentru viaţa ei.

Ea povesteşte că în timp ce se pregătea pentru nunta cu Saif a fost obligată să zboare până la Paris pentru a suporta o intervenţie chirugicală prin care i-a fost "redată virginitatea". "Apoi, în timpul nunţii un medic a dovedit că sunt virgină în prezenţa mătuşii lui Saif, iar eu am fost nevoită să trec la religia islamică. Am încercat să am o familie normală, însă deşi căsătorit, Saif trăia ca un bărbat singur, participa la numeroase petreceri ce se transformau în orgii şi avea multe amante", se confesează ea într-un interviu acordat unui ziar ucrainean.

Deşi nu a oferit nicio dovadă că ar fi fost căsătorită timp de doi ani cu Saif, spusele ei sunt luate în serios în Rusia şi Ucraina. Dacă Nadia este cine spune că este, ea ar putea fi chemată în calitate de martor în procesul lui Saif, fie că acesta se va desfăşura în Libia sau va fi organizat sub jurisdicţia unei instanţe internaţionale. Un aspect interesant al acestui proces se anunţă a fi relaţia lui Saif cu o serie de figuri proeminente ale vieţii publice britanice, printre care prinţul Andrew, Tony Blair şi Lordul Mandelson.

"Casa noastră arăta mai mult ca un bordel: foarte mulţi dintre prietenii lui şi foarte multe femei. Ne-am căsătorit după tradiţiile religioase, am trecut la islam pentru asta, dar nimeni nu mă trata ca pe stăpâna casei. Nu exista niciun pic de respect. Soţul meu a încercat să mă transforme într-o femeie supusă din est, iar eu nu am putut suporta această atitudine. M-am simţit sfâşiată, distrusă din interior. În plus, Saif se droga şi îşi pierdea controlul. Avea anumite perversiuni sexuale la care ţinea foarte mult. Spre exemplu îi plăcea să o facă în public. Am înţeles că nu aveam niciun viitor împreună", mai povesteşte Nadia.

Femeia care se pare că are 29 de ani susţine că relaţia ei cu Saif s-a încheiat cu un scandal monstru într-un restaurant, în timpul căreia a fost bătută crunt şi apoi aruncată pe fereastră. În mod miraculos a supravieţuit. Nadia a povestit că a rămas în comă timp de 47 de zile, iar colonelul Gaddafi, care a cunoscut-o dar nu a vorbit niciodată cu ea, a fost furios din cauza comportamentului fiului său.

"Când a aflat că sunt la spital s-a înfuriat. L-a trimis pe Saif să stea în deşert. Astfel de gesturi ale fiului său ar fi putut păta reputaţia familiei care oricum nu era foarte curată", mai susţine Nadia.

După ce a ieşit din spital Nadia a părăsit Libia şi s-a întors la Moscova. "Ultima oară când a venit să mă vadă a fost în 2008 când mi-a spsus că ar vrea să mă întorc să trăiesc alături de el. L-am tratat însă cu răceală", a povestit ea.

Tânăra femeie a muncit până în 2010 la Moscova, însă un prieten aporpiat a avertizat-o să dispară pentru că este în pericol. Ea mai susţine că Saif nu ar fi putut niciodată să-l înlocuiască pe tatăl său. "Se temea de tatăl său ca de foc. Iar Gaddafi cred că-l dispreţuia pentru slăbiciunile lui. Playboy-ul Saif iubea doar luxul şi banii. Mă înşela mereu", mai povesteşte ea.

Nadia - nu se ştie dacă acesta este numele ei real - trăieşte în prezent ascunsă în Crimeea, susţinând că se teme încă pentru viaţa ei. "Nu ştiu niciun fel de secrete dar tot mă tem", mai declară ea. Nadia spune că în prezent nu este bogată, dar pentru Saif era ceva obişnuit să achite note de plată de 20.000 de dolari la restaurante. "Când ne-am despărţit mai aveam doar o pereche de cercei de lux pe care am reuşit să o vând pentru 1 milion de dolari. Am trăit la Moscova cu aceşti bani. Acum nu mai am aproape nimic", s-a mai destăinuit ea.AGERPRES/(Codruţ Bălu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RACEALA SI GRIPA la copii - Cauze, simptome si tratament Urmariti un interviu video cu dr. Rodica Lazar Contes, Medic Primar Pediatru. Intrebari la care pediatrul ofera mamicilor raspunsuri: 1. Care este diferenta dintre raceala si gripa? 2. Cand este cazul sa ii dam unui bebelus antibiotic? 3. Se face exces de antibiotic? 4. Cum prevenim racelile? 5...
GfK(studiu): Insomnia, locul 2 după răceală între cele mai frecvente probleme de sănătate la nivel global Jumătate din populaţia globului spune că a suferit de răceală în ultimele 12 luni şi peste un sfert dintre cei chestionaţi acuză stări de insomnie sau tulburări ale somnului, potrivit rezultatelor unui studiu online realizat de GfK, remis miercuri AGERPRES.
Rusia şi Crucea Roşie vor să livreze cât mai curând ajutorul umanitar în Ucraina (diplomaţia rusă) Moscova şi Comitetul Internaţional de Cruce Roşie (CICR) sunt hotărâte să rezolve orice probleme rămase şi să înceapă să livreze ajutor umanitar în estul Ucrainei răvăşit de război cât mai curând posibil, a anunţat marţi MAE rus, citat de agenţia de presă RIA Novosti.
UPDATE/Acord între Moscova şi Kiev asupra modalităţilor de trecere a convoiului umanitar rus în Ucraina /Crucea Roşie/ Rusia şi Ucraina au căzut de acord sâmbătă asupra modalităţilor de trecere în teritoriul ucrainean a convoiului umanitar rus ce aşteaptă la frontieră, dar garanţiile asupra securităţii rămân încă insuficiente, a anunţat un reprezentant al Crucii Roşii, citat de AFP.
Convoiul umanitar: Rusia şi Ucraina au convenit asupra începerii inspecţiei (CICR) Serviciile vamale şi de protecţie a frontierei din Ucraina şi Rusia s-au pus de acord asupra modalităţilor de inspectare a primului grup de camioane ale convoiului umanitar trimis de Moscova pentru populaţia din estul Ucrainei, a anunţat duminică Comitetul Internaţional al Crucii Roşii (CICR), într-comunicat...
INTERVIU Chef Dominique Frerard: Gastronomia franceză va dăinui în timp şi va rămâne mereu o referinţă Bucătarul-şef Dominique Frerard, invitatul special al primei ediţii a Fete de la Gastronomie, care celebrează arta culinară franceză, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, că bucătăria franceză, care deja este inclusă în patrimoniul UNESCO, va dăinui în timp şi va rămâne o referinţă.