Cele mai citite
 


Investiţie de 3,6 milioane dolari a Flextronics într-o unitate specială pentru operaţiuni medicale
miercuri, 23 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Compania Flextronics a inaugurat luni la Timişoara (vest) o unitate specială pentru operaţiuni medicale, după o investiţie care s-a ridicat la 3,6 milioane de dolari, potrivit oficialilor.
Prin noua locaţie, Flextronics a demarat procesul de extindere a operaţiunilor la fabrica din Timişoara, care va include o unitate specială pentru operaţiuni medicale şi de consumabile pentru echipamente medicale originale /OEMs/.
Extinderea, care include o zonă de producţie recent renovată şi 1.300 mp de 'cameră curată' clasa 8, măreşte capacitatea de producţie actuală şi permite companiei să ofere un portofoliu complet de servicii de producţie şi de soluţii competitive dintr-o singură locaţie strategică în Europa de Est.
Investiţia în noua unitate medicală din România este în valoare de 3,6 milioane de dolari şi va crea 350 de locuri de muncă pentru specialişti de înaltă calificare.
La ceremonia de inaugurare au participat, printre alţii Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, Mircea Băcală - prefectul judeţului Timiş, Adrian Orza - vice-primarul oraşului Timişoara, Bill Flaherty - senior VP Flextronics Medical, şi Radenko Prnja - vicepreşedinte şi director general Flextronics Operaţiuni Timişoara.
"Flextronics România are o cifră de afaceri anuală cuprinsă între 500 - 600 milioane dolari. Lucrăm într-o industrie dificilă, dar foarte competitivă" a declarat Radenko Prnja.
Flextronics Timişoara, divizie a concernului Flextronics Internaţional Ltd., a fost înfiinţată în anul 1998 şi operează, la ora actuală, pe o suprafaţă de producţie de aproximativ 40.000 mp. La nivel local, compania este unul dintre cei mai mari angajatori, cu peste 2.600 de angajaţi, şi deserveşte sectoare precum Medical, Auto, Industrial, Telecomunicaţii&ITC. În ceea ce priveşte produsele comercializate, acestea sunt subansamble de monitorizare a pacientului, soluţii de viaţă asistate.
Flextronics Timişoara se află în topul primelor 20 de companii exportatoare din România.
Pe plan mondial, Flextronics International Ltd. este un important furnizor de servicii de producţie de componente electronice, lider mondial în domeniu. Deţine operaţiuni în 30 de ţări de pe patru continente şi are circa 200.000 angajaţi.
AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Investiţie de 3,6 milioane dolari a Flextronics în cea mai modernă unitate medicală din Europa de Est Compania Flextronics a inaugurat, luni, la Timişoara, o unitate specială pentru operaţiuni medicale, după o investiţie care s-a ridicat la 3,6 milioane de dolari, potrivit oficialilor.
Afacerile anuale ale Flextronics Timişoara ajung la 600 milioane de dolari Cifra de afaceri a companiei Flextronics Timişoara, divizie a concernului Flextronics Internaţional Ltd., se situează între 500 - 600 milioane dolari anual, a declarat, luni, Radenko Prnja, vicepreşedinte şi director general Operaţiuni Timişoara al Flextronics.
Timiş: Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean, modernizată după o investiţie de aproape 150.000 de euro Proiectul de renovare şi modernizare a Clinicii de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean Timişoara s-a finalizat, după o investiţie totală de aproape 150.000 de euro, din care 55.000 de euro au fost alocaţi de Consiliul Judeţean Timişoara, diferenţa fiind acoperită din donaţii şi sponsorizări de...
Timiş: Spitalul Municipal Timişoara are nevoie de o nouă aparatură pentru radioterapie Spitalul Municipal Timişoara aşteaptă noile echipamente de radioterapie pentru pacienţii oncologici, întrucât cele aflate în uz se apropie de termenul de expirare, iar din 2017 nu va mai fi asigurată asistenţa de service, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prof. univ. dr. Octavian Mazilu, manager general...
Spitalul OncoFort, cea mai mare investiţie medicală din anul 2013, a fost inaugurat cu o operaţie în premieră pentru România Odată cu inaugurarea primului spital din reţeaua proprie, efortul investiţional de aproape 2 ani al companiei Gral Medical a fost încununat cu succes. Este un pas important atât pentru shareholderi cât şi pentru dezvoltarea sectorului medical privat, sector ce a stagnat la nivel de investiţii...
Timiş: Centru de medicină genomică, inaugurat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Victor Babeş' Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Victor Babeş' din Timişoara a inaugurat, miercuri, Centrul de Medicină Genomică (CMG), axat pe cercetarea în domeniul bolilor genetice rare.