Cele mai citite
 


Vaslui: Medic acuzat că a refuzat să trateze un pacient
marţi, 8 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui a demarat, luni, o verificare internă, după ce un medic de la Secţia ORL a refuzat să vină la spital, cu toate că a fost solicitat să intervină în cazul unui copil care s-a prezentat la spital cu o alună introdusă în nas. Copilul a fost transportat de urgenţă, cu un taxi, la o unitate din Iaşi, unde cadrele medicale au extras aluna.
'Am convocat şi Consiliul de etică şi vom analiza în ce măsură medicul se face vinovat', a declarat, luni, directorul medical al spitalului vasluian, dr. Carmen Rotaru.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui are aprobată linie de gardă pentru secţia ORL, însă medicii nu efectuează gărzi, pe motiv că nu este amenjată o cameră specială pentru medici. Medicii sunt chemaţi doar dacă apar urgenţe pe timp de noapte, fiind plătiţi separat, potrivit raportărilor. În urma unei sesizări depuse de părinţi, cazul a intrat şi în atenţia Colegiului Medicilor Vaslui.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MedLife pune la dispoziţie personal medical şi materiale sanitare pentru ajutorarea victimelor incendiului de la clubul Colectiv MedLife pune la dispoziţie gratuit serviciul de chirurgie plastică din camera de gardă a spitalului Life Memorial Hospital, pentru tratamente în regim de ambulatoriu, pentru răniţii incendiului de la clubul Colectiv din Bucureşti.
Galaţi: Peste 160 de persoane au ajuns la ortopedie din cauza poleiului Peste 160 de persoane au ajuns de la camera de gardă la secţia de ortopedie a Spitalului de Urgenţă Galaţi în ultimele 24 de ore, de când poleiul a transformat străzile în adevărate capcane de gheaţă, a declarat, vineri, Cătălin Ţâmpău, medic UPU Smurd la Spitalul de Urgenţă Galaţi.
Giurgiu: Mai multe persoane muşcate de căpuşe au solicitat ajutor de specialitate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un număr de şase locuitori ai judeţului Giurgiu au solicitat ajutor de specialitate la camera de gardă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu după ce au fost muşcaţi de căpuşe.
Galaţi: Peste 450 de persoane muşcate de căpuşe, de la începutul sezonului cald Un număr de 454 de persoane au ajuns la camera de gardă a Spitalului de Boli Infecţioase Galaţi sau la medicii de familie, de la începutul sezonului cald, după ce au fost muşcate de căpuşe, a anunţat joi purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică judeţene, Ani Nistor.
Medicii dau prognostic rezervat pentru bărbatul ars în explozia de la Târgovişte Medicii de la camera de gardă a Spitalului Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti au dat un prognostic rezervat pentru bărbatul în vârstă de 35 de ani, ce a suferit arsuri grave într-o explozie produsă într-un apartament din Târgovişte.
Sibiu: Prima gardă de spital, ultimul million de cartuşe de război trase-Reportaj Sibiu, 22 dec /Agerpres/ - Sibiu, 22 decembrie 2010. Camera de gardă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, Secţia Medicală 2. Aici, după 21 de ani de la Revoluţia din 89, am întâlnit-o pe dr. Liana Chicea, singurul medic reumatolog din cel mai mare spital de stat din judeţul Sibiu. În urmă cu 21 de...