Cele mai citite
 


Iulia Timoşenko are simptome de cancer (medici)
miercuri, 23 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pe corpul Iuliei Timoşenko, fost premier ucrainean, au apărut mai multe vânătăi în perioada de când a fost încarcerată. După cum afirmă doctorul Vadim Şipulin, acestea pot fi cauzate de o varietate de motive, inclusiv oncologice, informează ziarul ucrainea Segodnia, preluat de portalul rosbalt.ru.
Dacă vânătăile sunt într-adevăr mai mari de 15 centimetri, acest lucru poate indica probleme de coagulare a sângelui. Cauzele pot fi foarte diferite: de la leucemie, până la vasculita hemoragică (inflamarea vaselor de sânge), a explicat medicul. În opinia sa, Iulia Timoşenko trebuie să facă neapărat nişte analize aprofundate ale sângelui, care nu pot fi făcute în orice spital, cu atât mai puţin în închisoare.

În acelaşi timp, un medic-şef de la un spital din Kiev a apreciat că 'vânătăile pot fi mărturia a orice'. Pot fi puse 30 de diagnostice: de la cele letale până la unele care nu au nicio însemnătate. De exemplu, un motiv pentru apariţia lor ar putea fi şi că s-a lovit de masă, dar în egală măsură poate fi vorba de o fragilitate capilară asociată cu intoleranţă la frig sau căldură sau de lipsa unor vitamine din organism, a explicat el.

Fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko a fost condamnată la 11 octombrie la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere în semnarea contractelor gaziere cu Rusia în ianuarie 2009. Fostul premier ucrainean a făcut recurs, însă acest proces ar putea dura luni. Ea a mai fost inculpată o lună mai târziu într-un nou dosar, pentru fraudă fiscală şi deturnare de fonduri în anii 1990. După încarcerare, starea ei de sănătate s-a deteriorat, iar formaţiunea sa politică, Batkivşcina, a cerut săptămâna trecută ajutorul Crucii Roşii în vederea punerii unui diagnostic şi a stabilirii unui tratament corespunzător liderei sale, care de 15 zile nu s-a mai ridicat din pat.AGERPRES/(Mariana Ionescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Intoleranta la gluten - o lupta nesfarsita cu kilogramele in plus? Numita si boala celiaca sau chiar celiachie, intoleranta la gluten se declanseaza la cei predispusi genetic in urma consumului de gluten (in mare parte provenind din cereale) si face parte din randul bolilor autoimune, alaturi de lupus, sclerodermie si chiar diabetul de tip I. Chiar daca afecteaza doar...
Expoziţie cu desene realizate de copii bolnavi de cancer, leucemie sau anemii grave, la Senat Senatorii din Comisia pentru egalitate de şanse vor organiza, în parteneriat cu Asociaţia PAVEL, asociaţie a părinţilor cu copii bolnavi de cancer, leucemii şi anemii grave, o expoziţie cu desene ale copiilor aflaţi sub tratament oncologic în Institutul Clinic Fundeni, Institutul Oncologic "Prof. Al...
Starea Iuliei Timoşenko se agravează de la o zi la alta; partidul său cere ajutorul Crucii Roşii Formaţiunea Batkivşcina a fostului premier ucrainean Iulia Timoşenko - care se află în închisoare în aşteptarea judecării apelului împotriva condamnării sale la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere în semnarea contractelor gaziere cu Rusia în ianuarie 2009 - a cerut vineri ajutorul Crucii Roşii...
Dorica Dan (ARCR): Nu există pacienţi cu leucemie mieloidă cronică pe lista de aşteptare la tratament Aproximativ 1.300 de români au leucemie mieloidă cronică, iar în prezent nu există pacienţi cu această afecţiune pe lista de aşteptare la tratament, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele Asociaţiei Române de Cancere Rare, Dorica Dan.
INTOLERANTA LA LACTOZA Intoleranta la lactoza este cea mai frecventa forma de intoleranta alimentara, manifestata prin simptome gastrointestinale: greata, crampe, meteorism, diaree, dupa consumul de lapte si derivate.
Semnele cancerului la copii Daca la adulti boala este cauzata de stilul de viata, la copii are cauze genetice. Simptomele de cancer infantil nu sunt specifice bolii, iar asta intârzie de multe ori diagnosticarea. Cele mai frecvente tipuri de cancere la copii sunt leucemiile, limfoamele si tumorile cerebrale, iar anemia este...