Cele mai citite
 


Iulia Timoşenko va fi tratată în afara închisorii /preşedintele ucrainean/
miercuri, 23 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Kiev, 22 oct/ Agerpres/- Fostul prim-ministru ucrainean, Iulia Timoşenko, condamnată în luna octombrie la 7 ani de închisoare şi a cărei stare de sănătate s-a deteriorat, va primi îngrijiri medicale în afara închisorii 'începând de astăzi sau de mâine', a dat asigurări marţi preşedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici.
'Sistemul de medicină carcerală nu a atins încă nivelul necesar. Din acest motiv, tratamentul va fi asigurat în unităţi medicale din Kiev, în afara închisorii', a declarat şeful statului ucrainean, precizând că acest lucru se va face 'cel mai probabil astăzi sau mâine'.

Potrivit ziarul ucrainean Segodnia, care-l citează pe doctorul Vadim Şipulin, pe corpul Iuliei Timoşenko au apărut mai multe vânătăi. Acestea pot fi cauzate de o varietate de motive, cum ar fi simple lovituri sau o fragilitate capilară, dar pot fi şi semnul unor afecţiuni mai grave, precum leucemia. Medicul ucrainean a precizat că Iulia Timoşenko are nevoie de analize aprofundate de sânge, care nu pot fi făcute în detenţie.AGERPRES/(Sorin Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Circa 77 000 lei, imputaţi Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu în luna octombrie Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj au efectuat pe parcursul lunii octombrie o serie de controale la Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu, pentru neregulile depistate fiind imputată suma de 77 000 lei, a declarat, miercuri, preşedintele interimar al instituţiei...
DSP Brăila dispune de vaccin hexavalent pentru a acoperi luna octombrie şi o parte din noiembrie Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină, a dat asigurări că la nivelul judeţului există suficiente doze de vaccin hexavalent pentru a acoperi luna octombrie şi o parte din luna noiembrie.
Braşov: Spitalele din judeţ au bani doar până în luna octombrie Cele 13 spitale din judeţul Braşov au fonduri pentru desfăşurarea activităţii, alocate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, doar până la începutul lunii octombrie, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, dr. Elemer Wusinczky.
V. Ciurel (AXA Asigurări):Riscul politic este una dintre cele mai mari probleme la reforma sănătăţii Riscul politic, partea operaţională şi de funcţionare în colectarea banilor pentru asigurări şi riscul de fraudă în sistemul medical sunt o parte dintre riscurile identificate de asigurători în aplicarea reformei în sănătate.
Platinum Asigurări Reasigurări şi-a schimbat denumirea în Gothaer Asigurări Reasigurări Platinum Asigurări Reasigurări şi-a schimbat denumirea în Gothaer Asigurări Reasigurări şi îşi propune să ajungă la un volum al primelor brute subscrise de 60 milioane euro până în 2017 în condiţiile în care, în 2012, volumul primelor a fost de 8,4 milioane euro, au declarat luni, într-o conferinţă de...
CNAS: Medicamentele în tratament ambulatoriu nu se mai decontează Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Irinel Popescu, a informat, miercuri, la o videconferinţă cu prefecţii şi coordonatorii direcţiilor judeţene de sănătate publică, că, începând cu luna octombrie şi până la sfârşitul acestui an, nu se vor mai efectua plăţi pentru medicamentele în...