Cele mai citite
 


Liza Minnelli şi-a rupt piciorul în trei locuri
miercuri, 23 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Legendara actriţă şi cântăreaţă americană Liza Minnelli şi-a rupt piciorul drept în trei locuri. 'M-am împiedicat de câinele meu. Mi-am rupt un picior în trei locuri şi, ca în cele mai multe astfel de cazuri, acesta este un motiv de îngrijorare', a declarat presei eroina celebrului film Cabaret - un muzical al anilor 1970 regizat de Bob Fosse, câştigător a şapte premii Oscar - după cum transmite portalul TMZ.
Minnelli /65 de ani/ este nevoită să se deplaseze într-un scaun cu rotile. La începutul acestei luni, actriţa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la New York şi, prin urmare, nu a putut să participe la ceremonia decernării premiului 'Femeia anului' acordat de Liga de atletism a poliţiei din această metropolă mare a SUA.

Actriţa, care a fost căsătorită de patru ori şi tot de atâtea ori a divorţat, i-a asigurat pe reporterii TMZ că are cine s-o îngrijească.

'Mă văd cu una-două persoane, mai mult nu vă pot spune. Nu vreau să aprofundez această chestiune', a adăugat ea succint.

'De ce ar trebui să mă căsătoresc din nou? După o anumită vârstă, aceasta nu mai are nicio importanţă. Dacă iubeşti pe cineva, iubeşti pur şi simplu!' - a afirmat cunoscuta actriţă.

Minnelli este câştigătoarea a trei premii Tony pentru teatru, laureată a unui premiu Oscar şi deţinătoarea a două Globuri de aur, precum şi a unor premii Grammy şi a unui premiu Emmy.AGERPRES/(Lilia Traci)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Salvamontiştii au avut în week-end trei intervenţii dificile de salvare a unor turişti accidentaţi în masivul Ceahlău Salvamontiştii nemţeni au avut, week-end-ul trecut, trei intervenţii speciale de salvare a unor turişti în masivul Ceahlău, cea mai dificilă intervenţie a fost pentru salvarea unei femei în vârstă de 57 ani, din Iaşi, care a suferit un traumatism sever la un picior, a declarat luni, presei, Raul Papalicef...
Hunedoara: Femeie operată la piciorul drept deşi avea probleme la stângul Un medic ortoped de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani a fost reclamat luni la Poliţie de un bărbat care susţine că acesta a operat-o pe soţia sa celălalt picior decât cel bolnav, conducerea unităţii medicale urmând să efectueze o anchetă medicală în acest caz.
SUA: O fetiţă s-a născut de două ori, după ce a supravieţuit unui intervenţii medicale rare Lynlee, o fetiţă din statul american Texas, arată ca orice copil normal de vârsta ei, însă ea s-a născut "de două ori", o dată în martie şi a doua oară în iunie, după ce a supravieţuit unei intervenţii medicale de îndepărtare a unei tumori rare, informează Xinhua.
Senatorul Verestoy Attila a fost operat la picior Senatorul Verestoy Attila a fost operat joi la gamba dreaptă, intervenţia durând peste patru ore.
PREMII NOBEL Identificarea "GPS-ului intern" al creierului a fost recompensată cu Nobelul pentru Medicină Premiul Nobel pentru Medicină a fost împărţit de John O'Keefe, May-Britt Moser şi Edvard I. Moser "pentru descoperirea celulelor care compun un sistem de poziţionare din creier", conform anunţului făcut luni de profesorul Göran K. Hansson, secretarul Comitetului Nobel pentru Fiziologie şi Medicină.
Viaţa actriţei Zsa Zsa Gabor, salvată cu preţul unui picior Los Angeles /California, SUA/, 15 ian /Agerpres/ - Actriţa americană Zsa Zsa Gabor /93 ani/ a fost programată vineri pentru a i se amputa un picior într-un spital din Los Angeles, a anunţat agentul său, John Blanchette, citat de AFP.