Cele mai citite
 


Mehedinţi: Dotări la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin în valoare de aproximativ 1,5 milioane de lei
miercuri, 23 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Valoarea dotărilor efectuate în semestrul al doilea al acestui an la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta-Turnu Severin se ridică la 1.480.744 de lei, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Roxana Bichiş.
Potrivit sursei citate, printre echipamentele intrate în inventarul SJU Drobeta-Turnu Severin se numără un ecograf Doppler 3 D, EKG cu şase canale şi monitor, electromiograf, electroencefalograf, aparat de anestezie generală şi patru mese de operaţii.
'Sumele necesare achiziţiilor respective au provenit de la bugetul Consiliului Judeţean Mehedinţi, al Ministerului Sănătăţii şi din surse proprii', a precizat Bichiş.
În context, reprezentanta SJU Drobeta-Turnu Severin a mai arătat că datorită acestor dotări cu aparatură de ultimă generaţie calitatea actului medical s-a îmbunătăţit şi, pentru anumite afecţiuni, nu mai este nevoie ca bolnavii să se mai deplaseze în alte localităţi din ţară pentru diagnosticarea şi tratarea unor boli. AGERPRES/(AS - Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Stocuri suficiente pentru bolnavii cuprinşi în programul naţional de oncologie Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin a beneficiat pentru luna aprilie de aproximativ 300.000 lei alocaţi de la bugetul Casei de Asigurări de Sănătate Mehedinţi pentru programul naţional de oncologie.
Mehedinţi: Fonduri atrase nerambursabile pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin va investi, începând din această lună, aproximativ 1,2 milioane euro în infrastructura spitalicească, a declarat joi, pentru AGERPRES, managerul Claudiu Zară.
Mehedinţi: Saloane cu regim hotelier la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin Cinci saloane cu regim hotelier au fost amenajate în cadrul secţiilor de Neurologie şi Chirurgie ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, Roxana Bichiş.
Mehedinţi: S-au dublat fondurile pentru asigurarea necesarului de medicamente bolnavilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă Suma de 500.000 de lei/lună a fost asigurată de Compania Tetraedru Medical Consulting pentru achiziţionarea medicamentelor uzuale necesare tratamentelor pacienţilor internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al firmei Roxana...
Mehedinţi: Parcul auto al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă s-a mărit cu patru autospeciale de intervenţie Patru autospeciale de intervenţie la incendii a primit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt Ramona Nistor.
Mehedinţi: Lucrări de modernizare a Spitalului de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin Aproximativ trei milioane de lei vor fi alocate pentru modernizarea Spitalului de Urgenţă (SU) din Drobeta-Turnu Severin, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii, Roxana Bichiş.