Cele mai citite
 


Satu Mare: Anchetă într-o localitate unde un copil a murit de TBC
miercuri, 23 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare a deschis o anchetă în localitatea sătmăreană Ghirişa, după ce un copil a murit de TBC.
Directorul DSP Satu Mare, Dorina Dragoş Guran, a precizat, marţi, că în localitatea Ghirişa, comuna Beltiug, s-a demarat o anchetă, fiind identificate 21 de persoane, 15 adulţi şi şase copii, care au avut contact cu copilul decedat.
Persoanele respective au fost conduse la Spitalul de Pneumoftiziologie din Satu Mare pentru a li se efectua analize, fiind suspecte de TBC. Tatăl copilului decedat figurează în evidenţele spitalului TBC însă a refuzat tratamentul.
În cursul acestei luni, un copil de un an şi două luni din Ghirişa a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Satu Mare, fiind ulterior transferat la un spital din Cluj. Câteva zile mai târziu copilul a decedat, fiind bolnav cu TBC. AGERPRES /(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Anchetă epidemiologică la o şcoală, după ce o profesoară a fost depistată cu TBC Direcţia de Sănătate Publică(DSP) din Galaţi a declanşat o anchetă epidemiologică la Şcoala nr. 42 din localitate, după ce o profesoară a fost depistată cu TBC şi internată la Spitalul de Pneumoftiziologie, a declarat miercuri, purtătorul de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Cluj: DSP a deschis o anchetă după ce două persoane au murit în urma transplanturilor renale la ICUTR Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Cluj a demarat o anchetă, după ce aparţinătorii a două persoane care au murit în urma transplanturilor renale acuză Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal (ICUTR) Cluj că decesul ar fi survenit din cauza contaminării cu virusul gripei porcine...
Galaţi: Focar de TBC la Şcoala 42 din municipiu Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a confirmat existenţa unui focar de TBC la Şcoala 42 din municipiu, după ce trei elevi au fost internaţi la Spitalul de Pneumoftiziologie din Galaţi cu suspiciune de TBC, la o săptămână după ce bacilul Koch a fost confirmat la o profesoară din şcoala respectivă...
Satu Mare: Anchetă la Spitalul Judeţean după moartea unei femei care a născut Conducerea Spitalului Judeţean (SJ) Satu Mare a demarat o anchetă în cazul unei femei de 35 de ani care a decedat după ce a născut, prin cezariană, un copil sănătos.
Suceava: Anchetă DSP în cazul bărbatului decedat din cauza gripei noi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a demarat o anchetă privind cazul bărbatului din Siret care a decedat vineri în ambulanţă în drum spre Iaşi, a declarat, luni, pentru AGERPRES, directorul DSP Suceava, Alexandru Lăzăreanu.
Satu Mare: Anchetă la Spitalul Judeţean, unde o tânără a murit după cezariană Satu Mare, 23 aug /Agerpres/ - O tânără de 23 de ani a decedat în Spitalul Judeţean Satu Mare după o naştere prin cezariană, preşedintele Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, dispunând efectuarea unei anchete pentru stabilirea cauzelor tragediei.