Cele mai citite
 


Venezuela:Chavez are de gând să rămână preşedinte până în 2031
miercuri, 23 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele venezuelean Hugo Chavez a anunţat că intenţionează să rămână în cea mai înaltă funcţie în stat până în 2031, transmite marţi Interfax.
'Voiam să mă retrag în 2021, însă după ce am auzit afirmaţiile opoziţiei că voi muri în curând, m-am gândit la un alt plan:cu ajutorul Bunului Dumnezeu şi cu aprobarea dumneavoastră voi rămâne în fotoliul prezidenţial până în 2031', şi-a avertizat luni Chavez oponenţii, în cadrul unei întâlniri cu un grup de studenţi.

Liderul revoluţiei bolivariene şi-a exprimat încrederea într-o 'victorie convingătoare' a sa la viitoarele alegeri prezidenţiale programate să se desfăşoare în luna octombrie anul viitor, ce vor fi urmate de un proces de 'aprofundare a revoluţiei socialiste'.

În aceeaşi întâlnire, preşedintele Venezuelei a afirmat din nou că s-a vindecat aproape complet de cancer, în urma sesiunilor de chimioterapie la care a fost supus în vară în Cuba.

Recent, un fost medic al liderului de la Caracas declarase că acesta nu are mai mult de doi ani de trăit. Potrivit media internaţionale, Chavez ar suferi de cancer de colon.AGERPRES/(Lilia Traci)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Venezuela: Hugo Chavez vrea să candideze pentru un nou mandat de preşedinte la alegerile din 2012 Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, va candida la alegerile de anul viitor pentru un nou mandat de şase ani, în ciuda recentei operaţii de îndepărtare a unei tumori canceroase, a declarat el pentru publicaţia de stat Correo del Orinoco, într-un interviu publicat duminică şi preluat de AFP.
Hugo Chavez, un preşedinte 'du-te-vino' Preşedintele venezuelean s-a reîntors în Cuba pentru o nouă şedinţă de radioterapie. Din 24 februarie când a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, Hugo Chavez nu a stat decât zece zile la Caracas. Tratamentul şi boala de cancer cu care se confruntă Chavez şi - conducerea acestei ţări latino-americane...
Boala preşedintelui Hugo Chavez tulbură apele din politica Venezuelei Operaţia preşedintelui venezuelean, Hugo Chavez, diagnosticat cu o formă de cancer, bulversează Venezuela, ţară unde armata a făcut un apel la fidelitate faţă de şeful statului aflat la tratament în Cuba, cu un an înaintea unor alegeri prezidenţiale de importanţă capitală, informează AFP.
Hugo Chavez a prezidat de la distanţă parada militară organizată de Ziua Independenţei în Venezuela Preşedintele venezuelean Hugo Chavez, care se restabileşte după operaţia de cancer, a prezidat - marţi, din palatul prezidenţial Miraflores, în Caracas - parada militară organizată cu prilejul bicentenarului independenţei ţării sale.
Venezuela: Manifestanţii vor să ştie 'adevărul' în legătură cu preşedintele Hugo Chavez Sute de opozanţi ai preşedintelui venezuelean, Hugo Chavez, au manifestat duminică la Caracas reclamând 'adevărul' în legătură cu starea de sănătate a şefului statului, care nu a mai apărut în public de aproximativ trei luni, când a plecat în Cuba pentru a fi operat de cancer, relatează AFP.
Fostul preşedinte brazilian Lula spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare uşoare Fostul preşedinte brazilian Luiz Inacio Lula da Silva, care urmează în prezent un tratament pentru un cancer de laringe, a fost spitalizat duminică la Sao Paolo, prezentând simptome de febră din cauza unei 'infecţii pulmonare' uşoare, a anunţat spitalul siriano-libanez din oraş.