Cele mai citite
 


Botoşani: Elevii din Şendriceni internaţi în spital cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară au plecat acasă
joi, 24 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Elevii de la Şcoala Şendriceni, care au fost internaţi, marţi, în Spitalul Municipal Dorohoi cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară, au fost externaţi, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Lidia Onofrei.
Potrivit acesteia, ieşirea din spital a celor opt copii de clasa a II-a s-a făcut pe baza semnăturilor părinţilor.
"Cei opt elevi de la Şcoala Şendriceni au fost externaţi la cererea părinţilor, întrucât s-a constatat că starea lor era bună. Li s-au făcut analize şi nu s-a pus problema unei toxiinfecţii alimentare. De asemenea, s-au prelevat probe de la produs, iar acesta era în termen. Probabil au ajuns în această stare pentru că au mâncat lacom şi pe fondul agitaţiei din timpul orei de sport s-au simţit rău", a afirmat oficialul DSP.
Opt elevi ai unei şcoli din localitatea Şendriceni din judeţul Botoşani au fost transportaţi, marţi după-amiază, cu ambulanţa la Spitalul Municipal Dorohoi, după ce li s-a făcut rău.
Elevii de clasa a doua învaţă după-amiază, iar în timpul primei ore de curs, cea de educaţie fizică şi sport, s-au simţit foarte rău, prezentând vărsături şi dureri de cap. AGERPRES/ (A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Prahova: 13 elevi cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară la un liceu din Breaza Ploieşti, 4 dec/ Agerpres/- Un număr de 13 elevi de la un liceu din localitatea prahoveană Breaza sunt evaluaţi, vineri după-amiază, de medici după ce aceştia au prezentat simptome specifice toxiinfecţiei alimentare.
UPDATE Prahova:Alţi şase elevi cu simptome de toxiinfecţie după consumul de lapte şi corn, numărul total ajungând la 48 Şase elevi de la şcoala din comuna prahoveană Ceraşu prezintă, marţi seară, simptome ale unei toxiinfecţii alimentare, la faţa locului aflându-se mai multe echipaje SMURD şi ale ambulanţei, numărul copiilor suspectaţi de toxiinfecţie după consumul de lapte şi corn ajungând la 48.
Prahova: Alţi şase elevi cu simptome de toxiinfecţie după consumul de lapte şi corn, numărul total ajungând la 48 Şase elevi de la şcoala din comuna prahoveană Ceraşu prezintă, marţi seară, simptome ale unei toxiinfecţii alimentare, la faţa locului aflându-se mai multe echipaje SMURD şi ale ambulanţei, numărul copiilor suspectaţi de toxiinfecţie după consumul de lapte şi corn ajungând la 48.
Prahova: CJ reia programul 'Lapte şi corn', după suspendarea acestuia în urma zecilor de suspiciuni de toxiinfecţie alimentară Ploieşti, 2 dec/ Agerpres/- Consiliul Judeţean (CJ) Prahova reia derularea programului guvernamental 'Lapte şi corn', care a fost suspendat temporar după ce aproape 60 de copii de la mai multe şcoli din judeţ au prezentat suspiciuni de toxiinfecţie alimentară, având nevoie de îngrijiri medicale.
Prahova: Două dosare penale, deschise în cazul celor aproape 60 de copii cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară Două dosare penale au fost deschise în cazul celor aproape 60 de copii de la mai multe şcoli din Prahova care au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au consumat produse distribuite în cadrul programului guvernamental "Lapte şi corn", cercetările care sunt efectuate în faza in rem vizând două fapte...
Prahova: Lapte cu bacterii la două şcoli din Ploieşti la care au fost elevi cu suspiciuni de toxiinfecţie Laptele pe care l-au băut elevii de la două şcoli din municipiul Ploieşti care au prezentat suspiciuni de toxiinfecţie alimentară era contaminat cu bacterii, au arătat analizele de laborator.