Cele mai citite
 


Brăila: Numărul persoanelor vaccinate gratuit antigripal este de 3.100
joi, 24 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul persoanelor vaccinate gratuit antigripal din categoriile celor cu risc ridicat de îmbolnăvire, în cadrul campaniei derulate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), este de 3.100, a declarat, miercuri, directorul DSP Brăila, Gabriel Ciochină.
El a explicat, în cadrul şedinţei Comitetului consultativ de dialog civic, că DSP Brăila a achiziţionat 6.400 doze de vaccin, de la Institutul Cantacuzino Bucureşti, iar în primă tranşă au fost deja distribuite medicilor de familie 4.800 de doze, până în prezent fiind imunizate 3.100 persoane.
Necesarul de vaccin antigripal pentru judeţul Brăila este de peste 80.000 de doze, vaccinurile antigripale fabricate pentru acest sezon rece conţinând aceleaşi tulpini ca şi cele produse anul trecut, inclusiv cea a virusului gripei porcine. AGERPRES/(A, AS-Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Peste 3.000 de persoane vaccinate gratuit antigripal Peste 3.000 de brăileni din categoriile persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire au fost vaccinaţi antigripal gratuit, în cadrul campaniei derulate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), potrivit directorului DSP Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproximativ 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a primit aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, după cum a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dumitra Orăşanu.
Brăila: DSP a primit peste 17 mii doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a primit peste 17 mii doze de vaccin antigripal, cu care au fost vaccinaţi până în prezent aproximativ 2.000 de bătrâni, potrivit informaţiilor prezentate marţi, într-o şedinţă a Comisiei de Dialog Social, de directorul executiv al instituţiei, Gabriel Ciochină...
Brăila a primit 19% din necesarul dozelor de vaccin antigripal gratuit Judeţul Brăila a primit 19% din necesarul dozelor de vaccin antigripal gratuit, a doua tranşă de vaccin urmând să vină până la sfârşitul acestei luni, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, dr. Andreia Gavrilescu.
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Mehedinţi: Aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal distribuite în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a primit de la Ministerul Sănătăţii (MS) a doua tranşă de vaccin antigripal, a declarat marţi pentru AGERPRES directorul adjunct, dr. Romaniţa Ionovici.