Cele mai citite
 


Sibiu: Frigul a înmulţit numărul bolnavilor cu răceli şi pneumonii
joi, 24 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tot mai mulţi sibieni au răcit iar alţii au făcut pneumonie în ultima săptămână din cauza frigului, ceea ce a crescut cu 53% numărul celor care au intrat în concedii medicale, a anunţat miercuri, printr-un comunicat, Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Numărul infecţiilor respiratorii a crescut în ultima săptămână cu aproape trei procente, ajungându-se la 2.407 bolnavi. Cele mai multe cazuri - aproape o treime - sunt sibieni cu vârsta între 15 şi 49 de ani.
Şi numărul bolnavilor cu pneumonie s-a mărit, ajungând la 248 de cazuri, cei mai mulţi fiind tineri între 15 şi 49 de ani. Ponderea internărilor cu pneumonii din totalul cazurilor a fost de 16.93%, predominând internările la copiii de până un an.
Medicii sibieni nu au raportat niciun caz de gripă în ultima săptămână. AGERPRES/(AS-Isabela Paulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: A crescut numărul bolnavilor cu pneumonie şi viroză Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu a anunţat vineri, printr-un comunicat de presă remis AGERPRES, că a crescut semnificativ numărul de infecţii respiratorii la începutul acestei luni, ajungându-se la 1.827 de persoane cu probleme respiratorii, din care peste 300 cu pneumonii, iar nouă suspecţi...
Sibiu: Cinci cazuri de gripă în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a Judeţului Sibiu a anunţat miercuri că toţi cei cinci pacienţi diagnosticaţi cu gripă sunt în stare bună, fiind externaţi din spitalele în care erau internaţi.
DSP Sibiu contrazice INSP: Nimeni nu a murit de gripă în 2016, în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Sibiu contrazice Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) şi susţine că, la Sibiu, nimeni nu a murit de gripă în acest an.
Bistriţa-Năsăud: Un nou deces din cauza unei pneumonii; numărul cazurilor de gripă, în creştere Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud a raportat un nou deces provocat de o pneumonie, în cazul unui bărbat de 50 de ani din municipiul Bistriţa, care suferea şi de o boală de inimă cronică.
DSP Sibiu: Un tânăr de 20 de ani, primul sibian decedat de gripă în acest an Un tânăr de 20 de ani este primul sibian care a decedat în acest an în urma unei insuficienţe respiratorii acute, care a murit de gripă, nu de pneumonie, a anunţat joi printr-un comunicat Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Olt: Gripa AH1 confirmată luni la un copil şi trei adulţi; numărul cazrilor de gripă din judeţ - 47 Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt a anunţat luni că în cursul zilei au fost confirmate patru noi cazuri de gripă AH1 la pacienţi din judeţul Olt, printre aceştia fiind şi un copil de trei ani din oraşul Drăgăneşti-Olt.