Cele mai citite
 


Tulcea: Aproape 50% din dozele de vaccin antigripal primite de DSP, utilizate
joi, 24 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 50% din dozele de vaccin antigripal primite de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) din Tulcea au fost utilizate, medicii de familie imunizând în special persoanele de vârsta a III-a şi bolnavii cronici.
Şeful DSP, Laurenţia Militaru, a declarat miercuri pentru AGERPRES că din cele 6.200 de doze de vaccin primite în urmă cu două săptămâni din partea ministerului de resort au fost folosite 3.139.
''Numărul infecţiilor acute ale căilor respiratorii înregistrat în judeţ în ultima săptămână, respectiv 529, rămâne constant faţă de cel din săptămâna anterioară, doar opt cazuri necesitând internarea'', a menţionat Militaru.
Potrivit sursei citate, în ultima săptămână s-au înregistrat 106 cazuri de pneumonii, 37 dintre acestea necesitând spitalizare.
''Aşteptăm să crească numărul infecţiilor acute ale căilor respiratorii, aceasta fiind tendinţa normală în sezonul rece'', a mai spus şeful DSP. AGERPRES/(AS - Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Dozele de vaccin antigripal, distribuite medicilor de familie Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a început distribuţia către medicii de familie a celor 5.400 de doze de vaccin antigripal, primite din partea Ministerului Sănătăţii.
Tulcea: Noi doze de vaccin antigripal primite de Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a început să distribuie un nou lot de 10.000 de doze de vaccin primite din partea Ministerului Sănătăţii.
Tulcea: A început distribuirea dozelor de vaccin antigripal către medicii de familie Direcţia de Sănătate Publică Tulcea a început miercuri distribuirea primelor 6.200 de doze de vaccin antigripal către medicii familie din judeţ.
Tulcea: Stocurile DSP de vaccin antigripal sunt aproape epuizate Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea aproape a finalizat stocurile de vaccin antigripal primite, medicii de familie din judeţ mai având doar circa 440 de doze de vaccin din cele 8.500 primite pentru sezonul de iarnă
Dâmboviţa: DSP a solicitat 91.000 de doze de vaccin antigripal Târgovişte, 29 oct /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa a solicitat Ministerului Sănătăţii trimiterea în judeţ a peste 91.000 de doze de vaccin antigripal.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproape 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit 10.830 de doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, a anunţat miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Liliana Iordăchescu.