Cele mai citite
 


Mitinguri de protest, miercuri, la serviciile de ambulanţă din toată ţara
miercuri, 9 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sindicaliştii din cadrul serviciilor de ambulanţă din toată ţara vor protesta miercuri, 9 septembrie, prin câte un miting organizat în judeţele în care activează.
Potrivit preşedintelui Federaţiei Naţionale Sindicale Ambulanţa, orădeanul Gheorghe Chiş, această decizie s-a luat sâmbătă, în urma discuţiilor purtate cu liderii sindicatelor Ambulanţa din ţară.
Astfel, miercuri, de la ora 9,00, angajaţii care sunt liberi sau au ieşit din ture vor participa la mitinguri în curtea serviciilor de prim ajutor medical din toată ţara.
Cauzele care au dus la anunţarea acestor proteste ţin de legea salarizării unitare, prin care ambulanţierii consideră că se reduc salariile din sistemul sanitar la jumătatea celor din justiţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Miting de protest al Sanitas împotriva desfiinţării Ambulanţei, CAS, DSP şi Centrului de transfuzie Conducerea Sanitas Covasna a anunţat joi că săptămâna viitoare va organiza un miting în faţa sediului Prefecturii din Sfântu Gheorghe în semn de protest faţă de intenţia Ministerului Sănătăţii de a desfiinţa Serviciile de Ambulanţă, Casele de Asigurări de Sănătate, Direcţiile Judeţene de Sănătate Publică...
Covasna: Miting de protest organizat de Sanitas în faţa Prefecturii din Sfântu Gheorghe Aproximativ 300 de angajaţi din sistemul sanitar au participat luni la amiază la un miting organizat de Sindicatul Sanitas Covasna în fata Prefecturii din Sfântu Gheorghe în semn de protest faţă de subfinanţarea spitalelor şi a măsurile de restructurare prevăzute de Ministerul Sănătăţii.
Sindicaliştii din sănătate au pichetat sediile prefecturilor; ei sunt nemulţumiţi de nivelul scăzut al salariilor - grupaj I Sindicaliştii din sănătate au pichetat miercuri sediile prefecturilor din mai multe multe municipii reşedinţă de judeţ, cerând guvernului să finanţeze în mod corespunzător sistemul sanitar. Ei şi-au manifestat nemulţumirea faţă de nivelul scăzut al salariilor din acest domeniu şi faţă de inechităţile...
Personalul TESA din unităţile sanitare anunţă declanşarea acţiunilor de protest Salariaţii din serviciile tehnico-administrative din sectorul sanitar au anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, declanşarea acţiunilor de protest.
Dolj: Protest al angajaţilor din sănătate, învăţământ şi administraţie în centrul Craiovei Câteva sute de angajaţi din învăţământ, sănătate şi administraţie au participat joi la un miting şi un marş de protest în centrul Craiovei în semn de nemulţumire faţă de nerespectarea termenelor şi condiţiilor asumate de către Guvern cu privire la Legea salarizării unitare a bugetarilor.
Botoşani: Protest al angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Aproximativ 80 de salariaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au participat, marţi la prânz, la un protest în Piaţa Revoluţiei. Cadrele medicale şi personalul auxiliar din cel mai mare spital din Botoşani au pichetat sediul Consiliului Judeţean şi al Prefecturii în semn de nemulţumire...