Cele mai citite
 


UPDATE Prahova: Bărbat decedat după ce a căzut de la etajul al patrulea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti
joi, 24 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 51 de ani care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Ploieşti a decedat, miercuri dimineaţă, după ce a căzut de la etajul al patrulea al clădirii.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Dan Radu, la faţa locului s-au deplasat echipele de cercetare care vor stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, anchetatorii neputându-se pronunţa deocamdată în acest sens.
Medicul specialist din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a SJU, Oana Stanimir, a declarat, pentru AGERPRES, că pacientul era internat la secţia de Interne a spitalului, având o afecţiune digestivă, bărbatul fiind cunoscut şi cu antecedente psihiatrice.
Un alt pacient al spitalului şi-a pierdut viaţa într-un mod similar la începutul lunii octombrie după ce a căzut de la etajul al cincilea al unităţii sanitare.
El avea tot 51 de ani şi era internat la secţia de chirurgie vasculară, acestuia fiindu-i puse trei diagnostice, respectiv arteriopatie la nivelul membrelor inferioare, tumoră pulmonară şi insuficienţă cardiacă. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Medic de la SJU Ploieşti, agresat de un pacient şi aparţinători Un medic din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a făcut plângere la Poliţie, după ce acesta a fost agresat de un pacient şi de aparţinătorii săi, suferind fracturi.
Prahova: 28 de persoane transportate la spital şi cinci morţi în accidentul de pe DN 1 Ploieşti, 5 feb/ Agerpres/- Cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 28 au fost transportate la spital după ce un autocar în care se aflau 33 de oameni a intrat în coliziune, pe DN 1, la Strejnic, cu o autobasculantă încărcată cu nisip, din primele cercetări reieşind că de vină pentru producerea...
Prahova: Medicii de la SJU vor face doar operaţiile urgente; secţia ATI, ocupată cu bolnavii cu gripă Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti vor efectua, în perioada următoare, doar operaţii pentru cazurile care reprezintă urgenţe, în condiţiile în care în Secţia de Terapie Intensivă (ATI) sunt internaţi mulţi bolnavi cu gripă care au nevoie de suport ventilator, iar internările pentru...
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Prahova: Şapte deţinuţi transportaţi la spital în urma unei altercaţii Şapte deţinuţi încarceraţi la Penitenciarul Ploieşti au ajuns luni la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti în urma unei altercaţii care a izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi.
UPDATE/ Prahova: Şapte deţinuţi transportaţi la spital în urma unei altercaţii Unul dintre cei şapte deţinuţi încarceraţi la Penitenciarul Ploieşti care au ajuns, luni, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă, în urma unei altercaţii, va fi transportat Spitalul Penitenciar Rahova din Bucureşti, acesta fiind diagnosticat cu fractură de gambă.