Cele mai citite
 


Frasinul are proprietati afrodisiace
joi, 24 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Leacuri din batrani, Stiri, Viata Sexuala, Disfunctii sexuale - Infertilitate, Endocrinologie
 

 

 
 
 
 
Mugurii de frasin trateaza bolile de ficat si rinichi , iar semintele de frasin au proprietati afrodiziace.

 

 

Frasinul are efect benefic si in metabolismul lipidelor din organism, deoarece reduc nivelul colesterolului , care se depune pe vasele de sange , ducand la astuparea acestora.

Mugurii mai sunt un bun remediu impotriva gutei sau a febrei.

Semintele au dat rezultate in tratamentul tulburarilor de libido masculin , impotentei, asteniei sexuale , insuficientei testiculare sau sterilitatii masculine.

Tinctura de muguri , 30 de picaturi de trei ori pe zi, este benefica si in cazul astenospermiei crescand mobilitatea spermatozoizilor, una dintre cauzele majore de sterilitate masculina. 

Articol preluat de pe www.musetel.ro

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: Prelevare de ficat şi rinichi de la un bărbat în moarte cerebrală O echipă de specialişti din Bucureşti, Iaşi şi Bacău au finalizat, miercuri, prima prelevare de organe realizată în acest an la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.
Timiş: Prelevare de rinichi şi ficat de la victima unui accident rutier O echipă de medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara va preleva, vineri după-amiază, rinichii şi ficatul de la un tânăr de 23 de ani, victima unui accident rutier din care nu a mai putut fi salvat.
Stresul si Alimentatia Societatea moderna ne ofera foarte multe avantaje, lucruri de care nu ne putem lipsi, insa tot ea ne ofera foarte multe surse de stres, care mai devreme sau mai tarziu isi vor arata efectele negative, transformandu-ne in "persoane stresate".
Premieră mondială în SUA: transplant de ficat între doi pacienţi infectaţi cu HIV Medicii americani au anunţat miercuri că au realizat primul transplant de ficat din lume între doi purtători ai virusului SIDA (HIV), la trei ani după ridicarea de către SUA a interdicţiei de a efectua astfel de intervenţii chirurgicale, informează agenţia France Presse (AFP).
Ficat transplantat pentru a doua oară, la un spital din Hong Kong Chirurgii din Hong Kong au transplantat cu succes un ficat care mai fusese transplantat în urma cu 11 ani, potrivit South China Morning Post, citat de DPA.
ANT: Peste 2.500 de persoane se află pe lista de aşteptare pentru transplant de rinichi; 30 pentru inimă Victor Zota, coordonatorul naţional al Agenţiei Naţionale de Transplant (ANT) a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că pe lista de aşteptare pentru rinichi se află peste 2.500 persoane, pentru ficat - 400, 30 pentru inimă şi 30 pentru pancreas.