Cele mai citite
 


Bacău: A fost deschis un Centru de cazare pentru persoane fără adăpost
vineri, 25 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un Centru de cazare temporară destinat persoanelor fără adăpost a fost inaugurat, joi, de Serviciului Public de Asistenţă Socială Bacău.
Acest aşezământ social, având adresa Calea Moldovei nr. 96-98, se constituie într-o premieră pentru municipiul Bacău.
''Poate adăposti până la 30 persoane, cărora li se oferă, zilnic, şi câte o cină caldă', a declarat, pentru Agerpres, Ionuţ Tomescu, purtător de cuvânt al Primăriei Bacău.
Accesul persoanelor fără adăpost este permis pe timpul nopţii, fumatul şi consumul de băuturi alcoolice fiind strict interzise in interiorul centrului.
Deschiderea aşezământului social este privită cu satisfacţie şi de personalul Unităţii de primiri urgenţe din cadrul Spitalului judeţean, medicii nemaifiind nevoiţi să interneze noaptea în această instituţie medicală persoane care, neavând adăpost invocau probleme de sănătate. AGERPRES/(AS - Cornel Cepariu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: DGASPC a inaugurat la Filipeşti un complex de servicii comunitare pentru persoane cu dizabilităţi Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bacău a inaugurat, joi, un complex de servicii comunitare pentru persoane având dizabilităţi neuropshice, primul din judeţ ce corespunde integral normelor europene.
Bacău: A fost inaugurat primul centru rural SMURD din judeţ în comuna Podu Turcului Primul centru rural SMURD din judeţul Bacău a fost inaugurat, joi, în comuna Podu Turcului.
Bacău: Centru multifuncţional, inaugurat la Hârja de Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului Un Centru multifuncţional de economie socială, realizat din donaţii şi sponsorizări private, ce poartă hramul "Sfântul Cuvios Teoctist" a fost sfinţit marţi, în localitatea băcăuană Hârja, de către Ioachim, arhiepiscopul Romanului şi Bacăului.
Bacău:Prima promoţie de asistenţi medicali comunitari din programul de incluziune socială al UNICEF, gata de muncă Un număr de 35 de asistenţi medicali comunitari au finalizat, marţi, cursurile speciale organizate pentru derularea în judeţul Bacău a unui amplu proiect de ,,Incluziune socială prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunităţii', susţinut de UNICEF România şi Consiliul Judeţean şi cofinanţat...
Crucea Roşie Bacău a finalizat un proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de trai într-un centru de plasament Filiala de Cruce Roşie Bacău a finalizat, vineri, implementarea proiectului ''Îmbunătăţirea condiţiilor de trai în centrul de plasament Henri Coandă", la finanţarea cărui au contribuit Societatea Naţională de Cruce Roşie din România şi Crucea Roşie Germană.
Bacău: Premieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă - un medic francez operează în secţia de urologie, modernizată Doctorul Patrice Brun, de la Spitalul Sens, situat lângă Paris, a efectuat, în această săptămână, mai multe operaţii din patologia urologică, premiere la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Bacău, înregistrând însă, prin prezenţa sa, şi cea dintâi participare directă a unui specialist de peste hotare la...