Cele mai citite
 


Ion Iliescu a fost externat din spital şi se simte bine
vineri, 25 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost externat din spital şi se simte bine, a declarat dr. Daniela Safta, director medical la Spitalul Elias.
Prof. dr. Doina Dimulescu, managerul unităţii sanitare, a precizat că Ion Iliescu s-a internat în spital miercuri seara din cauza unor tulburări digestive. "Nu se simte rău, se simte bine, episodul de ieri a fost declanşat de o chestiune alimentară", a spus medicul.
Iliescu nu are probleme majore de sănătate şi a fost supus unor proceduri care "fac parte din explorările de rutină", conform medicilor de la Elias.
Totodată, directorul medical, dr. Daniela Safta, a precizat că Ion Iliescu nu a avut nicio problemă cardiacă. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Europarlamentarii PSD solicită Guvernului să ceară sprijin european în cazul copiilor din Argeş cu infecţii digestive Europarlamentarii PSD solicită Guvernului să ceară sprijin european în cazul copiilor din Argeş care suferă de infecţii digestive, considerând inacceptabil faptul că, nici până la acest moment, nu a fost constituită o celulă de criză la nivelul Ministerului Sănătăţii.
Teo Trandafir internată la Spitalul Elias Teo Trandafir, deputat PDL, se află internată la Spitalul Universitar de Urgenţă 'Elias'.
Dana Safta, director medical Elias: Trei asistente au fost agresate de un pacient al spitalului Trei asistente au fost agresate, joi dimineaţa, de un pacient internat la Spitalul Elias din Capitală, iar una dintre acestea a suferit o fractură de tibie, fiind operată, a declarat directorul medical al unităţii, Dana Safta.
Suceava: Directorul medical al Spitalului Judeţean vrea reintroducerea concursului ''Sanitarii pricepuţi'' în şcoli Medicul Tiberiu Brădăţan, consilier local PSD şi director medical al Spitalului Judeţean, a declarat, luni, că doreşte reînfiinţarea în şcolile din municipiu a concursului ''Sanitarii pricepuţi'', finanţat de Primăria Suceava.
Fostul director al Poştei Române, dar şi foşti primar, prefect şi ministru - pe lista de candidaţi ARD Prahova Membrii Alianţei România Dreaptă (ARD) Prahova şi-au depus, luni, candidaturile la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Prahova pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie, printre candidaţi aflându-se fostul director al Poştei Române Dumitru Daniel Neagoe, fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel...
Deputatul Ciprian Nica (PSD) cere demisia preşedintelui CNAS Deputatul PSD Ciprian Nica critică modul în care ''guvernul PDL îi umileşte pe medicii de familie şi îşi bate joc de cetăţeni''.