Cele mai citite
 


Senatorul Verestoy Attila a fost operat la picior
vineri, 25 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatorul Verestoy Attila a fost operat joi la gamba dreaptă, intervenţia durând peste patru ore.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, a fost o intervenţie complexă pentru că şi fractura a fost una complexă. "Au fost puse nişte plăci iar timp de trei luni nu va putea călca în picior, dar radiologic e bine şi se speră într-o recuperare funcţională", a declarat Opriţa.
Echipa care a efectuat intervenţia a fost condusă de conf. dr. Gheorghe Popescu.
Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost implicat în urmă cu o săptămână într-un accident pe DN 1 (E 60), în localitatea clujeană Izvorul Crişului, după ce autoturismul pe care îl conducea a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR. În urma accidentului, senatorul a fost dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj-Napoca.
Senatorul a fost transportat apoi, cu un avion aflat la dispoziţia SMURD, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost aşteptat de ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, şi de subsecretarul de stat Raed Arafat.
Verestoy Attila fost preluat de o echipă de medici, care l-a evaluat, diagnosticul fiind de traumatism minor cranio-cerebral, fractură la piciorul drept şi mâna dreaptă, iar vineri a fost supus unei intervenţii chirurgicale la mână. AGERPRES/(AS-Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Verstoy Attila a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca Senatorul UDMR Verestoy Attila a ajuns joi noapte, cu un avion aflat la dispoziţia SMURD, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, aici fiind aşteptat de ministrul sănătăţii Ladislau Ritli şi subsecretarul de stat Raed Arafat.
Verestoy Attila este supus unei intervenţii chirurgicale la mână Senatorul UDMR Verestoy Attila este supus unei intervenţii chirurgicale la mână, această decizie fiind luată după vizita medicală făcută vineri la prânz, iar operaţia la membrul inferior va avea loc probabil într-o săptămână, a declarat şeful SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa.
Şeful UPU-SMURD de la Floreasca: Din momentul în care nu se mai discută decât prin hârtii - e o problemă Şeful Departamentului UPU - SMURD al Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Bogdan Opriţa, a declarat, miercuri seara, în urma întâlnirii cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, că problemele de la unitatea medicală au apărut în urmă cu câteva luni şi au fost semnalate mai multor instituţii.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Unul dintre pacienţi va fi transferat în Franţa Unul dintre pacienţii internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca va fi transferat în cursul zilei de miercuri într-o unitate medicală din Paris, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale Bogdan Opriţa.
RETROSPECTIVÃ/ Premiere medicale româneşti în 2012 Anul 2012 a continuat să fie un an al premierelor în medicina românească. Aflat şi în 2012 într-un proces de reorganizare, dar şi de schimbări la nivel înalt ale conducerii ministerului de resort, domeniul sănătăţii româneşti a adus premiere în chirurgia cardiovasculară, în neurochirurgie, în prelevarea...