Cele mai citite
 


Botoşani: Investiţie de 13 milioane de lei pentru reabilitarea Maternităţii
sâmbătă, 26 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Mihai Ţâbuleac, a semnat, vineri, ordinul de reabilitare a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie, investiţie de aproximativ 13 milioane de lei, realizată în baza unui proiect finanţat printr-un acord de împrumut semnat de Guvernul României cu Banca Mondială şi Banca Europeană de Investiţii.
Proiectul, aprobat în 2008, presupune modernizarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie ale spitalului.
'Este un sprijin deosebit de important acordat de Guvernul României sistemului sanitar din judeţul Botoşani. Noi am reuşit să atragem fonduri europene pentru reabilitarea Spitalului Judeţean, dar nu cred că am fi avut suficientă posibilitate ca să susţinem o lucrare de aproximativ trei milioane de euro aici la Maternitate', a declarat preşedintele CJ.
Directorul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie, medicul Maria Olaru, consideră că acesta 'este un proiect vital pentru medici, pentru mame şi viitorii nou-născuţi ai acestui judeţ'.
'Nimeni nu mai spera că se realizează acest proiect. Suntem nu numai bucuroşi, ci suntem foarte mândri, pentru că efective ne aparţine această realizare', a afirmat Olaru.AGERPRES - FOTO PE FLUX/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Investiţie de aproximativ 15 milioane de lei la Secţia de Obstetrică Ginecologie a SCJU Târgu Mureş Conducerea spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că lucrările de modernizare şi de extindere a Clinicii de Obstetrică ginecologie, în valoare de 15 milioane de lei, sunt aproape finalizate, urmând ca acestea să fie predate până la sfârşitul...
Fonduri de 13 milioane de lei de la Banca Mondială investite în Maternitatea din Botoşani Secţia de obstetrică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a fost modernizată în baza unui proiect realizat de Ministerul Sănătăţii şi finanţat de Banca Mondială, investiţia de 13 milioane de lei fiind recepţionată miercuri.
Braşov: Investiţii de peste 23 de milioane de lei la Maternitatea din Braşov Corpul vechi al Maternităţii din Braşov va fi modernizat printr-o investiţie în valoare de 23,3 milioane de lei, bani alocaţi de Guvern, dintr-un împrumut de la Banca Europeană de Investiţii (BEI).
Braşov: Investiţii la Maternitatea Braşov din fonduri europene şi de la bugetul judeţean Reabilitarea corpului nou al Maternităţii Braşov, clădire construită în anul 1987, a fost încheiată în totalitate, joi inaugurându-se recepţia şi saloanele de primiri urgenţe.
Bacău: A fost finalizată reabilitarea şi modernizarea Maternităţii Spitalului Judeţean, investiţie de aproape 35 de milioane de lei Finalizarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Maternităţii Spitalului Judeţean de Urgenţe Bacău a fost marcată joi printr-o festivitate la care au fost prezenţi europarlamentarii Daciana Sârbu, Minodora Cliveti şi Cătălin Ivan, ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu şi Vasile...
Cluj: Investiţie de 32 de milioane de lei, cofinanţată din fonduri europene, pentru modernizarea unui ambulatoriu Ambulatoriul spitalului Clinic Municipal din Cluj-Napoca va fi modernizat cu fonduri europene, în urma unei investiţii de 32 de milioane de lei.