Cele mai citite
 


Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean va deveni funcţional de la 1 decembrie
sâmbătă, 26 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie cu fonduri europene care se ridică la peste 42 de milioane de lei, inaugurat pe 19 noiembrie, va deveni funcţional de la 1 decembrie, potrivit declaraţiei făcute vineri de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
'Vor fi tarife pe care încercăm să le păstrăm în zona publică, nu în cea privată, pentru că, fiind un spital public, nu ţinem neapărat ca să ne îmbogăţim de pe urma pacienţilor, ci să satisfacem nevoile oamenilor din punct de vedere medical. Avem cea mai bună imagistică din ţară, sper că vom reuşi să atragem mulţi pacienţi din Brăila, dar şi din judeţele limitrofe. Cred că această dotare va atrage după ea şi oameni care doresc să lucreze aici', a declarat Stancu.
Modernizarea Ambulatoriului de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila s-a realizat în cadrul unei proiect finanţat din POR 2007-2013, Domeniul major de intervenţie 3.1 - 'Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate.
Valoarea totală a proiectului a fost de 42,6 milioane de lei, din care 34,7 milioane de lei finanţarea nerambursabilă. Proiectul s-a derulat pe parcursul a 18 luni, având ca obiectiv general îmbunătăţirea calităţii serviciilor de asistenţă medicală din judeţul Brăila şi din regiune. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie Ambulatoriul de specialitate integrat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 de milioane de lei, va fi inaugurat cel târziu în luna octombrie, după cum a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi inaugurat pe 19 noiembrie Ambulatoriul de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, investiţie care se ridică la peste 42 milioane de lei, va fi inaugurat pe 19 noiembrie, după cum a declarat vineri preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Încasările Spitalului Judeţean de Urgenţă au crescut de la 50.000 de lei la 900.000 de lei Încasările Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila au crescut de la 50.000 de lei, câţi erau în noiembrie 2010, când instituţia a trecut în administrarea Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, la 900.000 de lei în noiembrie 2011, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: A fost inaugurat unicul centru de tratament complet al glaucomului din ţară Unicul centru de tratament complet al glaucomului din ţară, amenajat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, a fost inaugurat duminică, în prezenţa vicepreşedintelui Societăţii Naţionale de Glaucom, Gabriel Ştefan.
Brăila: Centru de excelenţă în chirurgia ORL, după inaugurarea celui de glaucom Consiliul Judeţean (CJ) Brăila are în derulare un proiect de înfiinţare, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a unui centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului dotat la standarde internaţionale, proiect care urmează după inaugurarea unicului centru de tratament complet al ...
Brăila: A fost inaugurat Ambulatoriul de la secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Ambulatoriul secţiei de Obstetrică şi Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect în valoare de peste 2,7 milioane lei, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, a fost inaugurat miercuri, investiţia urmând să deservească 11.000 de pacienţi pe an.