Cele mai citite
 


Satu Mare: Elevă transportată la Cluj după un stop cardio-respirator petrecut la şcoală
sâmbătă, 26 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O elevă de 16 ani din Satu Mare a fost transportată cu avionul la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul cursurilor.
Potrivit unui comunicat de presă al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, transmis vineri AGERPRES, o pacientă în vârstă de 16 ani care suferise un stop cardio-respirator la şcoală a fost transportată de urgenţă la unitatea spitalicească pentru îngrijiri.
"Pacienta a suferit un stop cardio-respirator, resuscitat, în timpul programului şcolar. De la SJU Satu Mare a fost transferată, cu avionul, la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca", se precizează în comunicat.AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Copil intoxicat cu dezinfectant, transportat cu elicopterul la Cluj O fetiţă de doar şapte săptămâni intoxicată cu dezinfectant a fost transportată marţi cu un elicopter SMURD de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare la Clinica de Pediatrie din Cluj-Napoca.
Satu Mare: Un salon de reumatologie va fi deschis în acest an la Spitalul Judeţean Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a început demersurile pentru înfiinţarea unei secţii de reumatologie, prima din judeţ, deoarece anual foarte mulţi sătmăreni se tratează la spitalele din Cluj.
Satu Mare: Spitalul Judeţean de Urgenţă va avea în 2015 aparat de radioterapie performant Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare va avea în 2015 un aparat pentru radioterapie performant, în prezent bolnavii de cancer fiind obligaţi să se deplaseze la Baia Mare, Oradea sau Cluj-Napoca pentru tratamente.
Satu Mare: Cazul unui bărbat care a făcut infarct în toaleta de la Urgenţe, verificat de instituţii Cazul unui bărbat care a făcut infarct în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare este verificat de mai multe instituţii judeţene, fiind suspiciuni că pacientul ar fi aşteptat prea mult până să fie consultat.
Satu Mare: Aparatură modernă pentru secţia de obstetrică ginecologie, printr-un proiect european Secţia de obstetrică-ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost dotată cu aparatură medicală de ultimă generaţie printr-un proiect cu finanţare europeană, derulat în parteneriat cu Universitatea din Debrecen, Ungaria.
Satu Mare: Dezvoltarea secţiei de chirurgie cardio-vasculară continuă, deşi unii medici nu sunt de acord Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare va continua să dezvolte secţia de chirurgie cardio-vasculară a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, în ciuda faptului că mai mulţi medici nu sunt de acord cu acest lucru.