Cele mai citite
 


Gorj: Echipamente noi pentru angajaţii SJA
marţi, 29 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj vor beneficia, în perioada imediat următoare, de echipamente noi.
Potrivit managerului SJA Gorj, Marinică Niculescu, o mare parte dintre echipamente au fost deja stocate în magazia SJA, urmând ca să fie distribuite angajaţilor când firma producătoare le va trimite pe toate.
"Echipamentele trebuiau să ajungă până acum, o mare parte din ele sunt deja stocate şi nu vrem să chemăm toţi oamenii din judeţ până nu le avem pe toate gata. Am comandat 180 de echipamente complete iarnă-vară pentru toţi angajaţii, cele anterioare aveau o vechime de peste doi ani. Echipamentele respectă culorile din ordinul ministrului, nu este nimic lăsat la îndemâna noastră", a precizat luni Marinică Niculescu.
În ceea ce priveşte valoarea noilor echipamente, managerul SJA Gorj a menţionat că aceasta se ridică la suma de 135.000 lei plus TVA. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Serviciul de Ambulanţă va avea în dotare patru noi autospeciale sanitare, dotate cu echipamente moderne Patru autospeciale sanitare noi, dotate cu echipamente moderne, vor ajunge până la sfârşitul anului la Serviciul de Ambulanţă Gorj, maşinile fiind solicitate pentru intervenţia cât mai rapidă în cazurile de urgenţă, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Dan Vâlceanu.
Gorj: Ambulanţa a intervenit în zilele de Paşte în 160 de cazuri, dintre care 22 de stări de ebrietate Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a răspuns, în primele două zile de Paşte, la un număr de 160 de solicitări, peste 20 dintre acestea fiind stări de ebrietate, a declarat marţi, pentru AGERPRES, şeful instituţiei, Marinică Niculescu.
Gorj: Serviciul de Salvamont va fi dotat cu o nouă ambulanţă pentru intervenţii în zona montană Serviciul de Salvamont Gorj va achiziţiona o nouă ambulanţă de teren care va interveni în zonele montane, instituţia mai deţinând un astfel de vehicul, singurul din judeţ cu specific să acţioneze în zonele accidentate, a declarat marţi pentru AGERPRES şeful serviciului, Sabin Cornoiu.
Gorj: Serviciul de Ambulanţă a solicitat patru autospeciale de la Ministerul Sănătăţii Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj, Dan Vâlceanu, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a solicitat dotarea parcului auto al instituţiei cu încă patru ambulanţe.
Gorj: Nicio persoană nu s-a înscris pentru postul de medic scos la concurs de Serviciul de Ambulanţă Nicio persoană nu şi-a depus dosarul pentru ocuparea unui post de medic scos la concurs de Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Gorj, a declarat marţi, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Marinică Niculescu.
Gorj: Autospecialele din dotarea SJA, pregătite pentru sezonul de iarnă Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Gorj a finalizat pregătirea pentru sezonul de iarnă a autospecialelor din dotare, pentru cele 35 de maşini fiind alocată suma de aproximativ 40.000 de lei, a declarat luni, directorul instituţiei, Marinică Niculescu.