Cele mai citite
 


Harghita: Un bărbat a ajuns la spital intoxicat cu vapori de clor
luni, 28 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Miercurea Ciuc, 28 nov/Agerpres/- Un angajat al Serviciului Public Apă, Canal şi Salubrizare din oraşul Bălan a ajuns, luni, la spital intoxicat cu vapori de clor.
Potrivit reprezentanţilor societăţii, muncitorul a inhalat vapori de clor de la un dozator manevrat necorespunzător şi a fost nevoie de transportarea lui la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.
Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat pentru AGERPRES că haina pe care o avea muncitorul era plină de clor şi mirosea atât de puternic încât i-a provocat accese de tuse şi asistentului care-l însoţea pe pacient.
Bărbatul a fost transportat la Secţia de Urgenţă a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc şi după ce i s-au făcut analizele şi i s-a acordat primul ajutor a fost lăsat să plece acasă, întrucât starea lui era bună.
Reprezentanţii societăţii spun că incidentul nu s-a petrecut din cauza unei defecţiuni tehnice ci pentru că muncitorul a manevrat greşit un dozator de clor, care era folosit pentru potabilizarea apei.
Specialiştii Inspectoratului Teritorial de Muncă Harghita vor merge, marţi, la faţa locului pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul. AGERPRES(AS-Gina Ştefan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Adolescent în stare gravă după ce a căzut un copac peste el Un adolescent a ajuns, luni, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc după ce, în timp ce se afla în pădure, a căzut un copac peste el.
Harghita: La Spitalul Judeţean de Urgenţă se amenajează o sală de naştere alternativă Miercurea Ciuc, 4 ian /Agerpres/- Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc va dispune, în curând, de o sală de naştere alternativă, în prezent fiind efectuate ample lucrări de modernizare şi extindere.
Harghita: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc a fost acreditat ca Centru de recoltare de organe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc a fost acreditat de Ministerul Sănătăţi ca Centru de recoltare de organe, această activitatea urmând să înceapă în curând.
Harghita: Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc are nevoie de un RMN Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc are nevoie de un aparat de Rezonanţă Magnetică Nucleară (RMN), atât pentru noua secţie de neurochirurgie care urmează să se înfiinţeze, cât şi pentru pacienţii care sunt nevoiţi să meargă în judeţele învecinate pentru o astfel de investigaţie.
Harghita: La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc a debutat în premieră activitatea de neurochirurgie La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc a debutat în premieră activitatea de neurochirurgie, iar pacienţii din Harghita nu vor mai fi nevoiţi să meargă să se trateze în judeţele învecinate.
Harghita: Deficitul de medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc este în scădere Deficitul de medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc este în scădere, după ce tineri specialişti au reînceput să se îndrepte către această unitate sanitară.