Cele mai citite
 


La alegerile pentru CMMB au venit la vot numai 9-10% dintre medici
marţi, 29 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La al doilea tur de scrutin al alegerilor pentru Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) au venit să-şi exprime votul numai 9-10% dintre cei peste 11.000 de medici plătitori de cotizaţie, a declarat, luni, pentru AGERPRES prof. dr. Ioan Lascăr, actualul preşedinte al colegiului.
Acesta a subliniat că deşi participarea la alegeri este obligatorie, medicii nu vin la vot. Prof. dr. Lascăr a adăugat că faţă de anii trecuţi prezenţa la vot a fost ceva mai bună.
Rezultatele votului urmează să fie validate de Comisia Centrală Electorală a Colegiului Medicilor din România în următoarele cinci zile, iar în prima şedinţă a biroului vor fi aleşi preşedintele, cei trei vicepreşedinţi şi secretarul, a menţionat preşedintele CMMB.
Al doilea tur de scrutin pentru alegerile pentru CMMB a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, respectiv 25-27 noiembrie.AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prof. dr. Vasile Astărăstoae a fost ales preşedinte al Colegiului Medicilor din România Vasile Astărăstoae a fost ales joi în funcţia de preşedinte al Colegiul Medicilor din România, pentru mandatul 2012 - 2016, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.
Prof.dr. Ioan Lascăr: Aproape 3.000 de medici bucureşteni au solicitat să plece în străinătate din 2007 în prezent Aproximativ 3.000 de medici din Capitală au solicitat, din 2007 până în prezent, Colegiului Medicilor Bucureşti documente de plecare în străinătate, a declarat preşedintele instituţiei, prof. dr. Ioan Lascăr, într-un interviu acordat AGERPRES.
Studiu: 86% dintre medici au fost expuşi în cel puţin o circumstanţă la agresiune verbală Un raport prezentat marţi la Colegiul Medicilor Bucureşti arată că 86% dintre medici au fost expuşi în cel puţin o circumstanţă la agresiune verbală.
Alegeri la Colegiul Medicilor al Municipiului Bucureşti În perioada 15-17 noiembrie vor avea loc alegeri pentru Consiliul Colegiului Medicilor al Municipiului Bucureşti (CMMB).
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...
Comunicat de presă - Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti Campania de culpabilizare a corpului profesional, respinsă de pacienţi Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) a organizat o întâlnire cu reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi pentru a stabili direcţiile comune de colaborare. Conducerea CMMB a propus asociaţiilor de pacienţi un parteneriat...