Cele mai citite
 


Loretta Lynn şi Bret Michaels pregătesc un duet
marţi, 29 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Loretta Lynn şi-a revenit după ce a fost bolnavă de pneumonie şi şi-a petrecut Ziua Recunoştinţei cu solistul trupei Poison, Bret Michaels, ocazie cu care cei doi muzicieni au anunţat că pregătesc un duet, conform starpulse.com.
Legendara solistă country a fost internată de urgenţă în urmă cu o lună după ce s-a îmbolnăvit de pneumonie bacteriană, condiţii în care a fost nevoită să-şi anuleze două concerte.

Loretta Lyin, 76 de ani, şi-a revenit însă la timp pentru Ziua Recunoştinţei pe care a sărbătorit-o invitându-l pe solistul trupei Poison la reşedinţa ei din Hurricane Mills, Tennessee.

Într-un post făcut pe pagina sa de Twitter, Michaels a prezentat o fotografie în care o strânge în braţe pe Lynn. În rândurile care însoţesc fotografia rocker-ul îi mulţumeşte vedetei country pentru invitaţie şi anunţă o posibilă colaborare cu acesta pentru o piesă.AGERPRES/(Codruţ Bălu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu: Lipsa personalului, una din marile probleme ale instituţiei Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Elena Dinu, a declarat miercuri la o conferinţă de presă că lipsa personalului este una din marile probleme ale instituţiei şi a afirmat că este nevoie de modificarea Legii rezidenţiatului în Parlament, precizând că actuala lege nu ajută spitalele.
Pneumonia la copii Pneumonia este un termen general care se refera la o infectie a plaminilor, putind fi cauzata de o varietate de microorganisme, inclusiv virusi, bacterii si paraziti .
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa scoate la concurs peste 20 de posturi pentru Secţia Chirurgie Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Reşiţa scoate la concurs, în această lună, 22 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, îngrijitoare, brancardieri şi statistician medical pentru Secţia de Chirurgie, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul medical al instituţiei, Jaro Marşalic...
Covasna: Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe suspendă temporar accesul vizitatorilor în unele secţii Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe suspendă, începând de vineri, accesul vizitatorilor în mai multe secţii, măsura fiind luată pe fondul valului de gripă şi viroze respiratorii.
Inspecţia Sanitară a sesizat CMR şi Agenţia Medicamentului pentru controale la Spitalul de Urgenţă Craiova Inspecţia Sanitară a sesizat Colegiul Medicilor şi Agenţia Medicamentului pentru controale la Spitalul de Urgenţă Craiova, cu privire la nouă operaţii efectuate cu sprijinul unor medici străini, fără aprobare temporară sau ocazională de prestare de servicii medicale în România de la CM, informează Ministerul...
Dr. Horaţiu Suciu: Tânărul care a primit cordul prelevat la Iaşi era la capătul resurselor biologice O echipă de medici de la Institutul de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) din Târgu Mureş, condusă de doctorul Horaţiu Suciu, a reuşit joi, la capătul unei intervenţii care a durat aproximativ trei ore, să transplanteze unui tânăr de 24 de ani, din Vaslui, cordul prelevat în noaptea...