Cele mai citite
 


Negociatorul palestinian Nabil Shaath, spitalizat în Olanda
marţi, 29 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Politicianul palestinian Nabil Shaath este supus unor examene medicale la un spital din Olanda, după ce i s-a făcut rău pe aeroportul din Amsterdam, a anunţat luni un consilier al acestuia, citat de Associated Press.
Potrivit lui Hussam Zumlot, lui Nabil Shaath, care are 73 de ani şi o agendă foarte încărcată, i s-a făcut rău duminică, suferind aparent un atac de cord. În prezent starea sa este stabilă şi i se fac o serie de teste la centrul medical universitar VU din Amsterdam, a menţionat acesta. Responsabilii spitalului nu au comentat această informaţie.

Nabil Shaath, membru al Comitetului Central al partidului prezidenţial palestinian Al-Fatah, călătoreşte frecvent şi a jucat un rol-cheie în demersurile vizând recunoaşterea pe plan internaţional a unui stat palestinian.

Consilierul său a precizat pentru AP că episodul de duminică a survenit după ce Shaath a schimbat nu mai puţin de şase avioane în patru zile.AGERPRES/(Mihaela Toth)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
În Franţa se pun bazele unui "sat" al bolnavilor de Alzheimer, după un model din Olanda Un proiect francez de "sat" al bolnavilor de Alzheimer, inspirat de unul similar din Olanda, aşteaptă să primescă undă verde de la stat la începutul lunii iunie 2015, a declarat pentru AFP Henri Emmanuelli proaspăt numit la conducerea departamentului Landes din sud-vestul Franţei, situat în regiunea...
UPDATE Olanda: Toate zborurile de pe aeroportul Schiphol, anulate vineri din cauza unei pene electrice Toate zborurile de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam au fost anulate vineri din cauza unei pene majore în furnizarea curentului electric în zona metropolei olandeze, a anunţat o purtătoare de cuvânt a aeroportului, citată de Reuters.
Olanda: Furnizarea energiei electrice la aeroportul Amsterdam-Schiphol a fost reluată Furnizarea energiei electrice a fost reluată la aeroportul Schiphol de lângă Amsterdam, după ce zona metropolei olandeze a fost afectată vineri dimineaţă de o pană electrică majoră care a perturbat programul zborurilor, relatează Reuters şi AFP.
(Corespondenţă)Dezbatere în PE privind medicina inovatoare: românii cred în ea masiv, dar beneficiază cel mai puţin de avantajele ei Bruxelles, 30 nov - Corespondentul Agerpres, Florin Ştefan, transmite: Românii au cel mai mult de suferit dintre toţi pacienţii din ţările UE din cauza faptului că listele cu medicamentele compensate nu au mai fost actualizate de 1.600 de zile, cea mai lungă perioadă scursă într-un stat membru, dar 88...
În Olanda a fost realizată cea mai avansată aplicaţie pentru bolnavii cu tumori cerebrale Frederik van den Broek, un olandez cu tumoră cerebrală, a dorit să fie cobai pentru crearea unei aplicaţii care să ajute pacienţii să îşi controleze cât mai bine această teribilă boală. Ajutorul său, spun neurologii, a fost inestimabil în realizarea a ceea ce este considerat în prezent cea mai avansată...
Prin sărut se pot transmite 80 de milioane de bacterii Noi cercetări sugerează că print-un sărut de 10 secunde se pot transfera circa 80 de milioane de bacterii au stabilit cercetătorii de la "Micropia, Natura Artis Magistra", "TNO Microbiology and Systems Biology" şi Universitatea din Amsterdam din Olanda într-un studiu publicat de revista Microbiome în...