Cele mai citite
 


Premierul turc operat cu succes la aparatul digestiv
marţi, 29 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul turc Recep Tayyp Erdogan a fost operat cu succes la aparatul digestiv şi starea sănătăţii sale este bună, potrivit unui anunţ al biroului său, transmit luni Reuters, AFP şi AP.
Erdogan /57 de ani/ a fost supus unei intervenţii laparoscopice la intestin sâmbătă, la Spitalul universitar Marmara din Istanbul, potrivit presei.
''Premierul îşi va relua activitatea după o perioadă de convalescenţă stabilită de medicii săi'', se spune într-un comunicat.
Erdogan este şeful Partidului Justiţiei şi Dezvoltării /AKP, provenit din mişcarea islamistă/, care conduce Turcia din 2002.AGERPRES/(Angela Sârbu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Intervenţii chirurgicale endoscopice urmărite în direct de cursanţi, la Clinica Medicală III Medici chirurgi specialişti în gastroenterologie efectuează vineri şi sâmbătă, la Clinica Medicală III din Cluj-Napoca, intervenţii chirurgicale endoscopice constând în fixarea unor proteze în aparatul digestiv la zece pacienţi cu cancer gastro-intestinal, intervenţiile fiind transmise în direct, pe...
Prof. dr. Mircea Diculescu: Toamna aduce schimbari pentru aparatul digestiv Prof. dr. Mircea Diculescu, seful Clinicii de Gastroenterologie de la Institutul clinic 'Fundeni', afirma ca toamna aduce schimbari pentru aparatul digestiv în ceea ce priveste regimul alimentar, psiho-comportamental, dar si din punct de vedere meteo-climatic.
Aparatul digestiv - descriere Aparatul digestiv (canalul alimentar sau tractul gastrointestinal), reprezinta ansamblul de organe cu rol de a transforma fizic si chimic alimentele, in scopul asimilarii lor si de a elimina reziduurile ce nu au putut fi digerate.
Copiii nedeplasabili vor beneficia de şcolarizare la domiciliu Copiii sau elevii nedeplasabili, cu boli cronice, cu sau fără alte deficienţe asociate, şi elevii aflaţi în stare de convalescenţă de lungă durată, după afecţiuni sau traumatisme care au necesitat sau nu intervenţii chirurgicale, tratamente spitaliceşti, care, temporar sau permanent, nu pot frecventa...
Ce este indigestia ? Sub aceasta denumire generoasa se ascund o suita de afectiuni foarte polimorfe cu cauze variate, cu manifestari diverse, cu evolutie si grad de gravitate diferite si cu o larga paleta de remedii terapeutice, ce au in comun degradarea actului fiziologic complex reprezentat de digestie si suferinta...
Mubarak, aflat în convalescenţă, se simte bine Preşedintele egiptean, Hosni Mubarak, supus unei intervenţii chirurgicale în urmă cu 10 zile într-un spital din Heidelberg /Germania/, se simte bine şi se poate deplasa, a declarat marţi un purtător de cuvânt al instituţiei, citat de AFP.