Cele mai citite
 


Se poate slăbi şi cu...şampanie
marţi, 29 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Există acum un regim deosebit care recomandă o cupă sau două de şampanie în regimurile de slăbire. Principiul acestei diete este simplu: niciun aliment nu este interzis, dar toate trebuie să fie de bună calitate, bogate în nutrienţi şi gustoase şi, mai ales, să totalizeze 1.200 - 1.400 de calorii pe zi, scrie 7sur7.be.
Prin urmare, corpul se simte mai bine dacă, în loc să primească cheeseburger cu cartofi prăjiţi şi cola, are de-a face cu somon afumat, salată verde şi un pahar de şampanie. 'Dacă mâncaţi bine, vă veţi simţi mai bine în pielea dvs.', este de părere Dearbhla McCullogh, psiholog la Universitatea din Roehampton, şi 'sunteţi mai puţin tentaţi să alegeţi mâncare grasă'.

Nu toţi dieteticienii sunt convinşi că regimul cu şampanie este bun, dar admit că cine-şi permite din când în când mici plăceri slăbeşte mai uşor. Acest obicei este de preferat frustrării. 'Majoritatea regimurilor interzic alcoolul şi ciocolata. Atunci când ştii că aceste lucruri nu sunt complet interzise, efectul psihologic poate fi puternic', mai spune McCullogh.

În plus, s-a demonstrat că şampania duce la scăderea riscului de boli cardiace şi Alzheimer, când este consumată cu moderaţie.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
6 reguli de aur ale unei cure de slabire eficiente Dupa saptamani de diete si restrictii alimentare, iti faci curajul sa te urci pe cantar doar ca sa descoperi ca nu s-a schimbat mai nimic? Capcana oricarui regim de slabit o reprezinta bine-cunoscutul „efect yo-yo” care se produce atunci cand kilogramele pierdute cu rapiditate se depun la...
Dr. Horatiu Albu: „Singurul mod dovedit stiintific pentru slabire si controlul greutatii este de a creste gradul de sanatate” In Romania, obezitatea afecteaza peste 20% dintre romanii cu varsta peste 18 ani, conform ultimului studiu realizat de Asociatia Romana pentru Studiul Obezitatii. Ce se petrece la nivel de celula atunci cand ne ingrasam? Raspunsul il ofera Medicina Ortomoleculara prin Dr. Horatiu Albu, presedintele...
Fără cartofi prăjiţi şi ciocolată în cantinele din şcolile britanice Fără cartofi prăjiţi, produse de patiserie şi ciocolată în şcolile din Marea Britanie. Acestea sunt noile reguli dietetice anunţate marţi de ministerul de resort din această ţară, pentru a combate fenomenul obezităţii, scrie AFP.
Regimurile de slăbire, ineficiente şi nocive Pentru prima dată, raportul unei agenţii publice vorbeşte despre carenţele şi dezechilibrele provocate de cincisprezece regimuri de slăbire, analizate în detaliu. Raportul afirmă că regimurile alimentare nu sunt lipsite de riscuri pentru sănătate. Raportul Agenţiei naţionale de securitate sanitară a...
Regimurile de slăbire sunt incriminate într-un raport realizat de specialişti francezi Regimurile alimentare sunt serios incriminate de o echipă de medici, într-un raport publicat joi şi citat de cotidianul Le Parisien.
Obiceiuri alimentare care-ti afecteaza sanatatea Spune-ne ce obiceiuri alimentare ai si-ti spunem cum stai cu sanatatea! Desi anumite reguli alimentare sunt considerate litera de lege pentru un regim de viata echilibrat, chiar si in domeniul nutritiei se mai strecoara mituri ce ne pot afecta sanatatea.