Cele mai citite
 


Un actor italian se pregăteşte să fie femeie
marţi, 29 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Italienii au fost surprinşi când Giuseppe Schisano, vedetă a micului ecran, a anunţat public că vrea să-şi schimbe sexul, relatează Corriere della Sera. Cunoscut îndeosebi din serialul poliţist 'Lo e mio figli', difuzat pe Rai 1, napolitanul de 32 de ani a spus că va fi în curând transsexual şi va purta numele Vittoria.
'Când eşti tânăr, nu ştii precis ce simţi şi deodată te radicalizezi. Deci, m-am masculinizat tot mai mult. Mi-am lăsat barba să crească şi am mers la sală să-mi dezvolt o musculatură mai masculină. Apoi, la turnarea filmului +CanePazzo+, când a trebuit să joc un personaj hetero caricatural, am făcut o adevărată criză de identitate. Mă priveam în oglindă şi nu mă recunoşteam. Îmi plăcea bărbatul pe care-l vedeam, dar ca prieten, nu ca pe mine însumi', mărturiseşte el.

După ce a avut o depresie, s-a confesat prietenilor şi surorii sale şi a început procesul de schimbare de sex, făcând apoi anunţul. Giuseppe Schisano spune că se simte mult mai normal decât înainte, adăugând că unii deja nu-l mai recunosc.

Actorul speră să-şi poată continua activitatea ca femeie. 'Dacă aş fi fost inginer, aş fi continuat să-mi exercit meseria ca femeie. Acelaşi lucru trebuie să se întâmple şi pentru prefesia de actor', a mai spus el.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stresul reprezintă principala cauză de apariţie a depresiei Stresul reprezintă principala cauză de apariţie a depresiilor, susţin reprezentanţii Fundaţiei Ana Aslan Internaţional.
Vârsta sau sexul donatorului de sânge determină supravieţuirea primitorului (studiu) Persoanele care primesc o transfuzie de sânge de la donatori de sex feminin sau de la donatori tineri au mai puţine şanse de a supravieţui, potrivit unui studiu canadian publicat luni în revista medicală JAMA Internal Medicine din SUA, relatează AFP.
Sexul previne afectiunile cardiace Persoanele care fac zilnic 30 de minute de exercitii fizice , inclusiv sex, prezinta mai putine riscuri de a se imbolnavi de maladii cardiace , fata de persoanele care fac mai rar sport sau care sunt sedentare, informeaza Fundatia britanica de cardiologie.
O doctoriţă din Serbia vrea să îşi schimbe sexul ca să poată ieşi la pensie mai târziu, ca bărbaţii O doctoriţă din Serbia a început o procedură de schimbare de sex, încercând să evite astfel o prevedere legală, pe care o consideră discriminatorie, conform căreia femeile care lucrează în sectorul public ies la pensie mai devreme decât bărbaţii.
RETROSPECTIVÃ 2102/Topul celor mai interesante zece studii ştiinţifice despre sexualitate Sexualitatea face parte din viaţă şi implicit este obiectul unor studii ştiinţifice, iar anul acesta nu a fost deloc sărac în astfel de realizări ce acoperă subiecte diverse, de la dorinţa de masturbare declanşată hormonal până la partidele de sex încinse în urmă cu zeci de mii de ani între reprezentanţii...
Economia sexului: Intimitatea costă astăzi foarte puţin Unul dintre principalele elemente nerecunoscute legate de sex este acela că pentru intimitate se stabileşte un preţ. Într-o anumită măsură, sexul este un troc: fiecare îi oferă ceva în schimb partenerului. Ce anume - depinde de la caz la caz, explică sociologul Mark Regnerus, de la Universitatea din...