Cele mai citite
 


Un număr de şaizeci de rezidenţi solicită suplimentarea de locuri
marţi, 29 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de aproximativ şaizeci de rezidenţi, care au participat la examenul de Rezidenţiat din acest an şi nu au prins un loc la repartiţie, au depus un memoriu prin care solicită suplimentarea de locuri a declarat luni pentru AGERPRES, Oana Grigore, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii.
"Cu toate că au avut punctaj de promovare, nu au prins un loc şi solicită suplimentarea locurilor. Este vorba în special despre absolvenţii din Centrul Universitar Bucureşti", a precizat Oana Grigore.
În cursul dimineţii de luni se aflau în faţa Ministerului Sănătăţii aproximativ 20 de rezidenţi care aşteptau să mai discute cu un oficial. O delegaţie a acestora a avut însă întâlniri în ultimele zile cu preşedintele Comisiei Naţionale pentru Rezidenţiat, prof. dr. Adrian Străinu Cercel.
"În prezent se analizează posibilităţile după ce se finalizează repartiţia la nivel naţional", a declarat luni pentru AGERPRES prof. dr. Adrian Streinu Cercel. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Senatorul Doina Federovici (PSD) solicită posturi pentru toţi medicii care promovează examenul de rezidenţiat Botoşani, 6 ian/ Agerpres/- Senatorul Partidului Social Democrat (PSD) Doina Federovici propune modificarea legislaţiei privind angajarea medicilor rezidenţi. Ea a declarat, pentru AGERPRES, că are în vedere depunerea unui proiect de act normativ care să prevadă posturi pentru toţi medicii care promovează...
Braşov: Facultatea de Medicină solicită Ministerului Sănătăţii suplimentarea locurilor pentru rezidenţiat Facultatea de Medicină din Braşov va înainta, în perioada următoare, Ministerului Sănătăţii un memoriu prin care solicită suplimentarea locurilor pentru pregătirea în rezidenţiat după ce Centrului din municipiu i-au fost alocate, în acest an, 48 de locuri din cele 124 solicitate, lucru care va afecta...
UMF Carol Davila va organiza examenul de Rezidenţiat în 25 noiembrie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti va organiza examenul de rezidenţiat în data de 25 noiembrie 2012, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.
MS despre rezidenţiat: Repartiţia candidaţilor se face cu respectarea OUG privind organizarea concursului Candidaţii care au obţinut punctajul minim de promovare la rezidenţiatul organizat în Bucureşti vor fi repartizaţi prin organizarea unui nou concurs, potrivit legislaţiei în vigoare, a informat joi Ministerul Sănătăţii printr-un comunicat remis AGERPRES.
Examenul de rezidenţiat - pe 20 noiembrie; înscrierea candidaţilor - între 14 şi 28 octombrie Sesiunea 2016 a examenului naţional de rezidenţiat va avea loc pe data de 20 noiembrie, înscrierea candidaţilor urmând a se face în perioada 14 - 28 octombrie, la sediile direcţiilor judeţene de sănătate publică şi a municipiului Bucureşti.
Vasile Cepoi: Examenul de rezidenţiat, două noutăţi: rezidenţiatul pe post şi dinamica de personal Examenul de rezidenţiat din data de 25 noiembrie va avea două noutăţi, rezidenţiatul pe post şi stabilirea numărului de medici rezidenţi în funcţie de dinamica de personal din următorii ani, a anunţat vineri, la Târgu Mureş, Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi.