Cele mai citite
 


Arad: Miting de protest al angajaţilor Serviciului de Ambulanţă
joi, 10 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Angajaţii Serviciului de Ambulanţă Arad au participat, miercuri, la un miting de protest cu durata de o jumătate de oră, desfăşurat în curtea sediului central al instituţiei, între ora 9,00 - 9,30.
Prin această acţiune de protest, ambulanţierii au dorit să îşi exprime nemulţumirea faţă de modul de comunicare şi de negociere a proiectului legii salarizării unitare de către ministerelor implicate şi reprezentanţii părţilor semnatare ale contractului colectiv de muncă la nivel de ramură sanitară.
Totodată, ambulanţierii solicită creşterea coeficienţilor de ierarhizare a salariilor cu cel puţin un punct pentru personalul din cadrul Serviciilor de Ambulanţă, asigurarea finanţării necesare pentru aceste servicii pe trimestrul IV al anului 2009 şi stabilirea bugetului necesar inclusiv pe anul 2010, pentru a se putea asigura o bună desfăşurare a asistenţei medicale de urgenţă. 
De menţionat că, pe durata desfăşurării protestului, activitatea Serviciului de Ambulanţă Arad nu a fost întreruptă, la mitingul de protest luând parte numai salariaţii care îşi încheiaseră orele de lucru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Federaţia Sindicală Ambulanţa suspendă protestul opt zile Federaţia Naţională Sindicală Ambulanţa îşi suspendă protestul opt zile, pentru a avea timp să depună amendamente la legea salarizării unitare, a declarat miercuri liderul sindicatului, Gheorghe Chiş, după întâlnirea cu ministrul Sănătăţii, Ion Bazac.
Bihor: Ambulanţierii au suspendat protestele Oradea, 9 sep /Agerpres/ - Protestul ambulanţierilor anunţat pentru miercuri de preşedintele Federaţiei Sindicale Ambulanţa, Gheorghe Chiş, a fost suspendat.
Mitinguri de protest la SJU Craiova şi Serviciul de Ambulanţă Dolj Peste 500 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova şi peste 30 de salariaţi ai Serviciului de Ambulanţă Dolj au protestat luni dimineaţă în curtea spitalului craiovean.
Sălaj: Protest spontan al angajaţilor Spitalului Judeţean O parte din angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Zalău au protestat vineri, în mod spontan, pe holurile instituţiei, din cauza faptului că de mai multe luni nu primesc tichete de masă şi o parte din sporurile salariale.
Grevă în spitale Membrii federaţiei sindicale SANITAS din unităţile sanitare bucureştene au participat la greva generală de luni în semn de solidaritate cu angajaţii din sistemul bugetar, fiind nemulţumiţi de legea salarizării unitare, dar şi de diversele probleme din sistemul de sănătate.
Bistriţa-Năsăud: Angajaţii spitalelor din Bistriţa şi Beclean nu au intrat în grevă; protest doar la Năsăud Angajaţii Spitalului de Urgenţă Judeţean (SJU) Bistriţa şi cei ai Spitalului Orăşenesc Beclean, care sunt membri de sindicat, nu au întrerupt miercuri activitatea, deşi fusese anunţată grevă de avertisment între orele 08,00 - 10,00 la nivelul Federaţiei Sanitas, singurii care au protestat fiind cei de...