Cele mai citite
 


Patronatul Medicinei Integrative sărbătorește Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilităţi
marţi, 29 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Patronatul Medicinei Integrative vă invită Sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 13:00,  în Club A, Strada Blănari, Nr. 14, Sector 3, Bucureşti, pentru a sărbători Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilităţi.

Programul evenimentului include recitaluri de muzică, o tombolă cu premii, precum şi oferirea de informaţii despre un stil de viaţă sănătos. Recitalurile de muzică din cadrul evenimentului vor fi susţinute de cei mai talentaţi copii din cadrul Fundaţiei Ada for You.
 
La eveniment sunt invitaţi să participe publicul larg, persoanele cu dizabilităţi şi reprezentanţii mass-media.
 
Vă aşteptăm să fiţi alături de noi pentru a încuraja integrarea persoanelor cu dizabilităţi!
 
Persoană de contact:
Irina Ghiță-Cioroba
Coordonator Centru București
Telefon: 021.2693244
E-mail: irina.cioroba@patmedin.ro

www.paces.ro

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Soluţii IT pestru persoane cu dizabilităţi, dezvoltate de specialişti clujeni, câştigătoare ale unor premii în Olanda Două aplicaţii software realizate de IT-iştii unei firme clujene au câştigat premii la Computable Awards Olanda.
Un centru pentru copii cu dizabilităţi din Rusia, sursă de inspiraţie pentru o cunoscută fotojurnalistă de origine română Cunoscuta fotojurnalistă, Andreea Anca, câştigătoare a mai multe premii, a descris prin fotografiile sale soarta oamenilor din întreaga Europă, de la demonstranţii anti-Milosevic în Serbia la femeile rome din Republica Cehă, însă cea mai recentă sursă a sa de inspiraţie a constituit-o o clinică pentru...
Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi, marcată prin programe artistice Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi va fi marcată, sâmbătă, în foaierul Sălii Radio "Mihail Jora" şi în Club A prin diverse programe artistice.
Zâmbete şi prietenii legate la întâlnirea dintre copiii cu dizabilităţi de la Asociaţia Caritas şi câinii utilitari de la Departamentul TAAA Doi câini din rasa Golden Retriever, un Border Collie şi un maidanez 'pur sânge', pe nume Gigica, au adus, vineri după amiază, zâmbete pe buzele copiilor cu sindrom Down de la Centrul de zi al Asociaţiei Caritas Bucureşti, în cadrul unui eveniment organizat la iniţiativa Departamentului de Terapie şi...
Campanie de promovare a unui stil de viaţă sănătos în rândul copiilor, lansată de Asociaţia Medicilor de Familie Mureş Asociaţia Medicilor de Familie Mureş a lansat, vineri, campania de promovare a unui stil de viaţă sănătos "Suntem generaţia în mişcare", prin care se doreşte adoptarea unei alimentaţii sănătoase în special rândul copiilor.
Vrem copii sănătoși? Atunci trebuie să menţinem un echilibru şi să ne implicăm toți, cu responsabilitate Aceasta este una dintre concluziile dezbaterii „Echilibrul, secretul creşterii sănătoase a copiilor” organizate miercuri, 7 noiembrie a.c. de către CeRe, UN FAO şi Tetra Pak, cu participarea unor reprezentanţi ai factorilor implicaţi în formularea politicilor publice și creşterea şi educarea...