Cele mai citite
 


'The Dr. Oz Show' va beneficia de 'tratamente' locale în India şi România
miercuri, 30 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Compania Sony Pictures Television /SPT/ a semnat acorduri cu canalul indian Colors şi cel românesc TVR pentru producerea de versiuni locale ale emisiunii Dr.Oz Show, informează marţi portalul WorldScreen.
În India, va fi pentru prima dată când un talk-show cu format american va fi adaptat pe plan local, dar şi prima emisiune cu format medical din regiune.

În România, TVR a comandat 100 de episoade şi va fi prima dată când formatul respectiv va fi realizat în această ţară. Variantă locală românească a show-ului va începe să fie difuzată din 2012.

Emisiunea doctorului Oz a mai fost vândută în zece locuri din lume, între care Brazilia, China, Rusia şi Orientul Mijlociu.

Keith Le Goy, preşedinte pentru distribuţia internaţională al SPT, a subliniat că, după răspunsul fără precedent generat în lume de versiunea americană a show-ului, este 'palpitant de constatat cum audienţa şi televiziunile vor să adopte şi să actualizeze acest format pentru a oferi informaţii mai cuprinzătoare şi mai aprofundate despre sănătate şi menţinerea ei'.AGERPRES/(Mihaela Toth)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
România inclusă de IMS Health în rândul celor 17 pieţe farmaceutice emergente Vânzările de medicamente pe bază de reţetă pe pieţele emergente vor creşte rapid în următorii ani, iar China va deveni cea de a treia mare piaţă farmaceutică din lume în 2011, a anunţat marţi firma de cercetare de piaţă IMS Health, transmite AP.
România, printre ţările furnizoare de organe pentru bolnavi România, se află, alături de Pakistan, India, Filipine, Egipt, Republica Moldova, Peru, Ecuador ori Columbia printre ţările care furnizează organe bolnavilor din statele bogate, transmite luni Infobae.com, pe baza unui reportaj publicat de cotidianul El Pais, care prezintă povestea unui spaniol operat...
Prof.univ.dr.Tudor Udriştoiu: Una din trei persoane ar trebui să beneficieze de un ajutor psihiatric de specialitate (interviu) Peste 38% din populaţia Uniunii Europene cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani are un diagnostic psihiatric, iar în România nu există date epidemiologice, însă una din trei persoane suferă de o afecţiune psihică, afirmă prof.univ.dr.Tudor Udriştoiu, şeful Clinicii de Psihiatrie din Craiova, într-un...
La fiecare oră, 3 persoane mor sau sunt mutilate în traficul de organe; tineri români, printre victime Transplanturile acoperă în prezent numai 10% din cererea globală de organe, potrivit OMS, fapt pentru care o intervenţie din zece de acest tip se bazează pe comerţul ilegal de părţi ale corpului, semnala luni site-ul www.telesurtv.net, potrivit căruia majoritatea victimelor sunt bărbaţi în vârstă de...
Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar 'greşelile' sunt închise în mormintele...
Cercetători străini, prezenţi la Bucureşti, la o reuniune ştiinţifică în domeniul medicinei regenerative Nivelul provocărilor pe care sistemul nervos trebuie să le suporte este într-o continuă creştere, iar tot mai mulţi cercetători trag semnale de alarmă cu privire la modul şi conţinutul alimentaţiei, nivelul şi diversitatea radiaţiilor la care oamenii sunt expuşi, ambele în creştere.