Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Lucrările de reabilitare a sediului filialei de Cruce Roşie au fost finalizate
miercuri, 30 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sediul Crucii Roşii Dâmboviţa, reabilitat cu fonduri de la Banca Mondială şi Consiliul Judeţean, a fost inaugurat şi sfinţit în cursul zilei de marţi.
Lucrările au început în 2009 şi au costat un milion de lei. Este vorba despre o clădire de patrimoniu situată pe strada A. I. Cuza, iar lucrările au fost efectuate şi la depozitul zonal.
''Clădirea a fost reabilitată cu fonduri de la Banca Mondială prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi de la Consiliul Judeţean. Lucrările au fost de consolidare şi reparaţii curente atât la sediu cât şi la depozitul zonal'', a declarat preşedintele filialei judeţene de Cruce Roşie, Gheorghe Popescu.
Sfinţirea sediului a fost făcută de către IPS Nifon Mihăiţă, arhiepiscop şi mitropolit al Târgoviştei. AGERPRES/(A-Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Dispensarul TBC al Spitalului Judeţean Târgovişte, inaugurat după lucrări de reabilitare Dispensarul TBC din cadrul Spitalului Judeţean Târgovişte a fost inaugurat, joi, după lucrări de reparaţii capitale în valoare de 1,9 milioane de lei.
Consiliul Judeţean Dâmboviţa a alocat bani pentru modernizarea unor secţii ale Spitalului Judeţean Târgovişte, 25 feb /Agerpres/ - Consiliul Judeţean Dâmboviţa a alocat, vineri, în şedinţă ordinară, 5,6 milioane de lei pentru lucrări de reparaţii şi modernizări ale unor secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
Dâmboviţa: Lucrările din fonduri europene de la Spitalul Judeţean Târgovişte, întârziate cu câteva luni Lucrările de reabilitare şi modernizare a Spitalul Judeţean din Târgovişte sunt întârziate cu mai bine de cinci luni din cauza unor lucrări neprevăzute a căror valoare este de ordinul milioanelor de lei, a declarat, vineri, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.
DOCUMENTAR: Ziua Crucii Roşii Române, 140 de ani de activitate umanitară Societatea de Cruce Roşie din România s-a înfiinţat şi a primit recunoaşterea Comitetului Internaţional al Crucii Roşii la 4 iulie 1876, la doi ani după aderarea ţării noastre la Prima Convenţie de la Geneva ''pentru ameliorarea situaţiei răniţilor şi bolnavilor din forţele armate în campanie''.
A VII-a ediţie a Galei Crucii Roşii, organizată sub genericul "E Crăciun şi pentru ei" Cea de-a VII-a ediţie a Galei Crucii Roşii a fost găzduită, vineri seară, de Televiziunea Română (TVR) şi a avut ca scop colectarea de fonduri şi alimente în beneficiul copiilor defavorizaţi, sub sloganul "E Crăciun şi pentru ei".
Dâmboviţa: Lucrări de reabilitare termică a Sanatoriului TBC Moroieni Sanatoriul TBC Moroieni va beneficia de finanţare de la Fondul elveţian de contrapartidă şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în vederea reabilitării termice a clădirii, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu.