Cele mai citite
 


Depunerea certificatelor de concedii medicale la CASMB
miercuri, 30 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) reaminteşte angajatorilor că exemplarul roz al certificatelor de concediu medical se transmite către CASMB doar în condiţiile în care se solicită restituirea sumelor reprezentând indemnizaţiile plătite asiguraţilor (salariaţilor), care depăşesc suma contribuţiilor datorate bugetului FNUASS.
Potrivit unui comunicat remis, marţi, AGERPRES, cererile de recuperare se depun la sediul CASMB în termen de 90 de zile de la data la care angajatorii sunt îndreptăţiţi să le solicite. Documentele care trebuie anexate cererilor sunt cerere; copie după declaraţia privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate (declaraţia 112 anexele A1 şi A1.1), pentru luna pentru care se solicită restituirea şi centralizator privind certificatele de concediu medical aferent lunii; concediile medicale (exemplarul 2 - roz) aferente lunii pentru care se solicita restituirea; fişa sintetică pentru concedii şi indemnizaţii din ianuarie 2006 până în prezent de la Administraţia Financiară (Cont 439).
Lista angajatorilor care au depus documente incomplete poate fi consultată pe pagina www.casmb.ro. AGERPRES/(AS - Marina Bădulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CASMB anunţă noi sedii pentru activităţile sale din ianuarie Bucureşti, 15 dec /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) anunţă că începând cu 3 ianuarie 2011, activităţile se vor desfăşura în sedii noi.
Comunicat de presă - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data de 4 iulie a.c., demarează procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent, după următorul calendar:
CEC Bank a făcut un acord cu Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti, 24 ian /Agerpres/ - CEC Bank a încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate, Sucursala Municipiului Bucureşti o convenţie în vederea încasării prin unităţile băncii de sume în numerar, reprezentând contribuţia de asigurări de sănătate, concedii medicale şi indemnizaţii de la persoane fizice,...
Sălaj: Amenzi pentru medicii care prescriu concedii medicale Şase medici prescriptori de certificate de concedii medicale dintr-un total de 73 controlaţi de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj au fost amendaţi cu câte 5.000 de lei, ca urmare a neregulilor constatate.
CASMB începe din 4 iulie procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti a anunţat luni că începând cu data de 4 iulie va demara procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent.
CASMB: Serviciile acordate răniţilor de la Colectiv pentru perioada de urgenţă, decontate; ulterior, fiecare caz va fi analizat Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) precizează că toate serviciile acordate celor 30 de răniţi în incendiul de la clubul Colectiv, pentru perioada de urgenţă, au fost decontate.