Cele mai citite
 


DGASMB anunţă deschiderea Complexului Integrat de Servicii Sociale pentru Adulţi 'Sf. Ioan'
miercuri, 30 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, va deschide în decembrie Complexul Integrat de Servicii Sociale pentru Adulţi "Sf. Ioan" (CISSA), cu o capacitate totală de 372 locuri.
Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB) remis marţi AGERPRES, în perioada următoare, se vor recruta voluntari pentru implicarea în activităţile complexului, pentru următoarele funcţii: consilier juridic; asistent social; psiholog; persoane care asigură primirea beneficiarilor; medic medicină generală; infirmieră; asistent medical.
Serviciile oferite în cadrul CISSA sunt: găzduire pe perioadă determinată şi nedeterminată; integrare/reintegrare în familie şi comunitate; asistenţă permanentă în vederea angajării într-un loc de muncă; asistenţă medicală şi îngrijire; consiliere psihologică; consiliere socială; consiliere juridică; socializare şi petrecere a timpului liber; terapie ocupaţională şi ergoterapie; sterilizare; servirea hranei.
CISSA a fost creat pentru ajutorarea persoanelor vârstnice din Bucureşti, a persoanelor adulte şi familiilor fără adăpost.
Cei care doresc să se implice voluntar în activităţile complexului pot suna la numărul de telefon 0800.821.218. AGERPRES/(AS - Sorin Peneş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alimente, haine şi asistenţă medicală pentru persoanele fără adăpost din zona Gării de Nord Peste 200 de persoane fără adăpost din zona Gării de Nord vor primi joi alimente, haine şi asistenţă medicală în cadrul proiectului "O şansă caldă", organizat de Asociaţia Şansa Ta, în parteneriat cu "La Cantine de Nicolai", Asociaţia Studenţească Amicus şi Şcoala "Mihai Ionescu" din Bucureşti.
DGASMB: Peste 300 de noi beneficiari ai adăposturilor de urgenţă ale Municipalităţii, înregistraţi noaptea trecută Peste 300 de noi beneficiari ai adăposturilor de urgenţă ale Municipalităţii au fost înregistraţi noaptea trecută, a informat AGERPRES Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB).
Corturi anticaniculă, amenajate în toate sectoarele din Capitală Prefectul Capitalei, Georgeta Gavrilă, a dispus ca autorităţile administraţiei publice locale să ia toate măsurile necesare pentru a veni în ajutorul populaţiei pe timp de caniculă şi a cerut primăriilor să amplaseze corturi unde să fie asigurată asistenţă medicală, apă potabilă, aer condiţionat, în...
Caraş-Severin: CJ reabilitează Centrul pentru persoane cu dizabilităţi de la Oraviţa Proiectul 'Reabilitare Centrul pentru persoane cu dizabilităţi Oraviţa', derulat prin 'Programul Operaţional Regional 2007 - 2013 - Îmbunătăţirea Infrastructurii sociale', a fost finalizat luni, cu ocazia marcării Zilei Internaţionale a Persoanelor cu dizabilităţi. Valoarea proiectului derulat la Oraviţa...
Suceava: Asistenţă medicală şi consiliere gratuite pentru copiii cu autism şi părinţii acestora Un număr de 17 copii cu autism beneficiază de asistenţă medicală, iar părinţii de consiliere de specialitate, gratuite, graţie proiectului ''Şi ei trebuie să aibă o şansă!'', derulat în ţară de Fundaţia Romanian Angel Appeal, în parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor...
Un nou centru de servicii de asistenţă socială pentru vârstnici va fi inaugurat joi în sectorul 2 Tratamente de recuperare medicală, consiliere psihologică, cursuri de limbi străine şi multe alte servicii le vor fi puse la dispoziţie gratuit locuitorilor sectorului 2 în cel mai nou centru de recreere pentru vârstnici, care va fi deschis joi, în strada Valer Dumitrescu nr. 33.