Cele mai citite
 


Signal Iduna lansează în România două asigurări de sănătate care nu necesită evaluarea medicală a clientului
miercuri, 30 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Grupul Signal Iduna, unul dintre cele mai importante conglomerate financiare din Europa, a anunţat, marţi, lansarea pe piaţa din România a două pachete de asigurări de sănătate care nu necesită evaluarea stării de sănătate a clientului la încheierea contractului.
Potrivit companiei, sub sloganul 'Acum e uşor să fii sănătos!', noile produse Standard Care şi Premium Care oferă acces gratuit în cadrul unor clinici exclusiviste din reţeaua Signal Mediqa Net la servicii medicale de înaltă calitate care includ consultaţii de medicină generală, consultaţii de specialitate, precum şi analize de laborator şi investigaţii.
Decontarea se face direct între Signal Iduna şi clinica aleasă iar protecţia prin asigurare se extinde, Signal Iduna acordând o indemnizaţie de spitalizare în cazul unor proceduri chirugicale ca urmare a unui accident.
Compania asigurătoare precizează că, indiferent de planul de asigurare ales, clienţii pot opta şi pentru o asigurare suplimentară de sănătate, precum Signal Dent Basic şi Signal Hospitall Accident. În timp ce primul tip de asigurare acoperă consultaţii, investigaţii şi tratamente stomatologice în cazul unui accident de muncă sau de trafic, Signal Hospitall Accident garantează plata unei indemnizaţii în cazul efectuării unei proceduri chirurgicale într-un spital privat sau de stat, ca urmare a unui accident.
Toţi clienţii Signal Iduna au acces la un serviciu de programare şi selecţie a medicului prin intermediul Call Center-ului Signal Iduna, disponibil non-stop.
Signal Iduna, unul dintre liderii pieţei germane a asigurărilor, cu peste 13 milioane de clienţi, este prezent în Germania, Ungaria, Polonia, Elveţia.
Din anul 2008, Signal Iduna este prezent şi pe piaţa din România, oferind companiilor soluţii integrate şi 100% personalizate de asigurări de viaţă, sănătate şi accident.AGERPRES/(AS-Daniel Badea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MedLife: Numai 1-2% din totalul asigurărilor încheiate în România reprezintă asigurări private de sănătate Cel mult 2% din totalul asigurărilor încheiate în România reprezintă, în prezent, asigurări private de sănătate, acest nivel fiind cel mai mic din Europa, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Mihai Marcu, preşedintele companiei MedLife.
Leondari (Eureko): Piaţa de asigurări de sănătate ar putea creşte în 2013 cu 25%, la 22 milioane euro Piaţa de asigurări de sănătate ar putea creşte în 2013 cu 25%, la 22 milioane euro, după ce în anul trecut volumul primelor brute subscrise s-a ridicat la 17,6 milioane de euro, a declarat, pentru AGERPRES, Alexandru Leondari, director adjunct Eureko.
Ciurchea(CNAS): România, prin introducerea medicamentelor de ultimă generaţie, le are pe absolut toate pe piaţă Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Vasile Ciurchea, a declarat vineri, la Târgu Mureş, la Conferinţa Naţională de Farmacoeconomie şi Management Sanitar (CNFMS), că prin introducerea a 50 de noi medicamente de ultimă generaţie, România se poate lăuda că are absolut toate me...
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...
INTERVIU Cristian Buşoi: Populaţia trebuie să primească garanţia că bugetul CNAS este cheltuit corect La împlinirea a 15 ani de la înfiinţarea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, preşedintele acesteia, medicul Cristian Buşoi, afirmă, într-un interviu acordat AGERPRES, că instituţia pe care o conduce a avut, de-a lungul timpului, o contribuţie benefică pentru sistemul sanitar din România şi a jucat...
MedLife mizează, în 2013, pe 10.000 de poliţe încheiate pe noua asigurare de sănătate privată Vital MedLife, cel mai mare operator medical privat din România, estimează pentru acest an încheierea unui număr de 10.000 de poliţe Vital, noul tip de asigurare medicală privată online 100%, lansat, miercuri, alături de Generali Asigurări.