Cele mai citite
 


Suceava: 1,6 milioane de lei alocaţi de Guvern pentru plata persoanelor cu handicap din judeţ
miercuri, 30 noiembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean a aprobat în şedinţa de marţi o rectificare bugetară pozitivă vizând plata ajutoarelor persoanelor cu handicap din judeţul Suceava, după ce Guvernul a alocat judeţului bani cu această destinaţie.
Pentru plata drepturilor persoanelor cu handicap, pentru luna decembrie, judeţul Suceava a primit 1,6 milioane de lei, bani ce asigură finanţarea ajutoarelor pentru cele 19.900 de persoane cu handicap înregistrate în judeţ.
'Nu eram prinşi cu bani pentru luna decembrie şi mă bucur că Guvernul a alocat această sumă importantă pentru cei aflaţi în nevoie', a spus preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.
Totodată, el a anunţat că Spitalul Judeţean primeşte 3,85 de milioane de lei, ca urmare a suplimentării contractelor cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, precum şi 1,5 milioane de lei pentru continuarea investiţiilor în reparaţii capitale la sălile de operaţii, pentru dotarea cu instrumentar şi aparatură medicală, dar şi pentru modernizarea secţiilor.
'Este o sumă extrem de importantă, care face ca Spitalul Judeţean să încheie anul în condiţii bune (...) Este bine că în vreme de criză am reuşit o rectificare pozitivă a bugetului', a spus Flutur.AGERPRES/(A - Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Medici penalizaţi pentru ilegalităţi în prescrierea reţetelor pentru persoane cu handicap Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava au imputat medicilor o sumă totală de peste 25.000 de lei, pentru că au prescris reţete gratuite pentru persoane cu handicap, fără ca aceştia să facă dovada încadrării într-un regim special, a declarat, joi, directorul instituţiei, Adela...
Suceava: Casa de Asigurări de Sănătate încheie contracte doar cu 55 medici stomatologi dintr-un total de 383 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava va încheia, de la 1 iulie, contracte cu 55 medici stomatologi din judeţ, dintre care 22 în mediul urban şi 33 în mediul rural, a declarat joi directorul instituţiei, Adela Băişanu.
Suceava: Servicii medicale în străinătate de peste 7,5 milioane lei decontate în 2015 de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a decontat, în cursul anului trecut, peste 7,2 milioane lei pentru servicii medicale oferite asiguraţilor în state ale Uniunii Europene, a declarat joi, într-o confeinţă de presă, directorul instituţiei, Cristian Bleorţu.
Suceava: CJAS încheie acte adiţionale în valoare totală de 33 milioane lei pentru serviciile medicale în aprilie Casa Judeţeană de asigurări de sănătate (CJAS) Suceava va încheia şi pentru luna aprilie 2014 acte adiţionale la contractele de furnizare servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul 2013, a declarat directorul instituţiei, Adela Băişanu.
CJAS Suceava a încheiat acte adiţionale cu furnizorii de servicii medicale pentru trei luni Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a încheiat, pentru asigurarea continuităţii acordării asistenţei medicale în judeţ în perioada ianuarie - martie 2014, acte adiţionale la contractele de furnizare servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale din anul 2013, a declarat presei...
Suceava: Doar un medic de familie nu a semnat contractul cu CJAS Un singur medic de familie din judeţul Suceava a renunţat voluntar să semneze contractul cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, directorul CJAS Suceava, Cristian Bleorţu.