Cele mai citite
 


Brăila: Bugetul Consiliului Judeţean, rectificat pozitiv cu 700.000 lei
joi, 1 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bugetul Consiliului Judeţean (CJ) a fost rectificat pozitiv în şedinţa de CJ de miercuri cu suma de 700.000 lei, a declarat, miercuri, preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
În urma analizării execuţiei bugetare, precum şi a prognozei încasărilor veniturilor proprii până la finele anului, se estimează încasări suplimentare de 700 mii lei din taxa asupra mijloacelor de transport - 150.000 lei, taxe şi tarife pentru eliberarea de licenţe şi autorizaţii de funcţionare - 100.000 lei, venituri din concesionări şi închirieri - 300.000 lei şi venituri din dividende 150.000 lei.
Din încasările de 700.000 lei, 177.000 lei vor merge spre alimentări cu apă pentru suplimentarea cheltuielilor aferente constituirii Fondului de întreţinere, înlocuire şi dezvoltare pentru proiectele infrastructurii serviciilor publice care beneficiază de asistenţă financiară nerambursabilă din partea UE, potrivit OUG nr.198/2005.
Diferenţa de 523.000 lei va fi repartizată astfel: 323.000 lei pentru cofinanţarea proiectului 'Modernizarea Ambulatoriului de Specialitate Integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, realizat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, şi 200.000 lei pentru susţinerea activităţii competiţionale a SC Clubul de Fotbal Brăila SA, ca urmare a epuizării resurselor financiare alocate pe anul 2011. AGERPRES/(A, AS-Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Fondurile Ambulatoriului Spitalului Judeţean, suplimentate cu peste 300 mii lei Fondurile pentru modernizarea Ambulatoriului de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila au fost suplimentate cu peste 300 mii lei, bani care vor veni pe parte de cofinanţare de la bugetul Consiliului Judeţean (CJ) Brăila.
Brăila: ISU inaugurează Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Făurei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila va inaugura vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat joi, pentru AGERPRES, ofiţerul de relaţii publice al ISU Brăila...
Brăila: SMURD Făurei a devenit operaţional Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila a inaugurat vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă.
Brăila: Aparatură radiologică de peste 1,4 milioane lei, la Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a primit în folosinţă gratuită, pentru o perioadă de 5 ani, un aparat Roentgen pentru radioscopii şi radiografii, mobil, cu monitor şi un sterilizator, achiziţionate de Consiliul Judeţean prin Programul Operaţional Regional.
Brăila: A fost inaugurat Ambulatoriul de la secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Ambulatoriul secţiei de Obstetrică şi Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, proiect în valoare de peste 2,7 milioane lei, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, a fost inaugurat miercuri, investiţia urmând să deservească 11.000 de pacienţi pe an.
Brăila: Secţie a Spitalului Judeţean, transformată în cămin pentru persoane vârstnice O secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila a fost transformată în cămin pentru persoane vârstnice, printr-un proiect european în valoare de 1,8 milioane de lei, marţi având loc recepţia lucrărilor.