Cele mai citite
 


Colegiul Medicilor Ialomiţa are un nou preşedinte
joi, 1 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicul chirurg Vasile Olaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slobozia, este noul preşedinte al Colegiului Medicilor Ialomiţa.
Pentru un mandat de patru ani, preşedintele CMI va fi ajutat de vicepreşedinţii Victor Pogorevici (specialist oftalmologie), Paul Ţenţea (medic de familie) şi Dan Alexandrescu (specialist chirurgie generală), secretar fiind Mihai Lungu (medic de familie).
Într-o declaraţie acordată AGERPRES, Vasile Olaru a spus că această funcţie va reprezenta pentru el o provocare, însă s-a arătat mâhnit de ordinul 1577 din 18 noiembrie 2011, prin care numărul de paturi din spitalele judeţului Ialomiţa se va reduce cu 95.
"Vă daţi seama că multe dintre aceste paturi vor fi luate de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia, în condiţiile în care s-a mai făcut o astfel de reducere. Judeţul Ialomiţa va avea 677 de paturi, în condiţiile în care Covasna, de exemplu, judeţ care este mai mic ca Ialomiţa, va avea 1.480 de paturi", a spus Olaru. AGERPRES/(AS - Mihaela Leţa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ialomiţa: Spitalul de Urgenţă din Slobozia a preluat parţial personalul spitalului de la Ţăndărei Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slobozia au decis preluarea unui număr de 20 de cadre medicale şi personal de îngrijire de la Spitalul municipal Ţăndărei, recent desfiinţat pentru a fi transformat în cămin de bătrâni.
Ialomiţa: Încă trei cazuri de infectare cu rotavirus la spitalul din Slobozia Slobozia, 13 ian/Agerpres/ - Alţi trei copii internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia au fost diagnosticaţi cu Rotavirus, după ce alţi 11 au fost transferaţi pe parcursul mai multor zile la Spitalul de Boli Infecţioase 'Matei Balş' din Capitală cu aceleaşi simptome.
Ialomiţa: Conferinţa regională 'Zile medicale ialomiţene' Sute de medici din Ialomiţa şi judeţele limitrofe participă, începând de joi şi până sâmbătă, la cea de-a II-a ediţie a conferinţei regionale 'Zile medicale ialomiţene', susţinută în oraşul Amara.
Ialomiţa: Spitalul din Slobozia, primul spital judeţean din România acreditat CoNAS Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia a primit, vineri, certificatul de acreditare CoNAS, îndeplinind, în urma evaluării, peste 85% din cei 1.848 de indicatori necesari, privind calitatea serviciilor oferite şi siguranţa pacienţilor, fiind primul spital judeţean acreditat din ţară.
Ialomiţa: Şase copii infectaţi cu Rotavirus Şase copii internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia au fost transferaţi la Spitalul 'Matei Balş' din Capitală după ce au fost infectaţi cu Rotavirus, cea mai frecventă cauză de gastroenterocolită acută la sugari şi copii mici în anotimpul rece.
Ialomiţa: Medici de la Spitalul de Urgenţă Slobozia, agresaţi de un consumator de etnobotanice Un consumator de substanţe etnobotanice, care se prezentase, joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia, a agresat medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Slobozia.