Cele mai citite
 


Giurgiu: Garda de Intervenţie Ghimpaţi va fi mutată în clădirea fostului spital din localitate
joi, 1 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Giurgiu a preluat miercuri în administrare fosta clădire a Spitalului din localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, în vederea amenajării Gărzii de Intervenţie Ghimpaţi aflată în pericol de desfiinţare după ce fostul imobil în care aceasta a funcţionat a fost retrocedat proprietarului.
'Garda de Intervenţie Ghimpaţi oferă servicii pentru un număr de 50.000 de locuitori, are în raza de acţiune aproape nouă mii de hectare de pădure şi peste 43.000 de hectare de teren agricol, precum şi o ieşire pentru intervenţii la trei drumuri naţionale, iar desfiinţarea acesteia în urma retrocedării imobilului în care a funcţionat ar pune în pericol toate aceste obiective. Am analizat împreună cu ISU Giurgiu şi Consiliul Local Ghimpaţi posibilitatea de a salva această unitate de intervenţie în situaţii de urgenţă şi a rezultat că putem realiza acest lucru prin mutarea acesteia în fosta clădire în care a funcţionat până de curând spitalul din Ghimpaţi, desfiinţat în urma noilor prevederi legale', a declarat miercuri, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Giurgiu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu.
Consilierii judeţeni au fost de acord cu mutarea Gărzii de Intervenţie Ghimpaţi în fosta clădire a spitalului din localitate şi cu luarea de măsuri pentru amenajare noului sediu în condiţiile în care vor primi sprijin şi de la bugetul de stat. AGERPRES/(A-Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
Giurgiu: Fostul spital din Ghimpaţi va fi transformat în centru pentru situaţii de urgenţă Primarul localităţii Ghimpaţi Constantin Cărăpănceanu vrea să transforme clădirea fostului spital din localitate în unitate pentru situaţii de urgenţă după ce garda de intervenţii din localitate a rămas fără sediu în urma retrocedării clădirii foştilor proprietari.
Giurgiu: Linie de gardă în radiologie înfiinţată la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu sprijinul CJ Consiliul Judeţean Giurgiu a aprobat marţi, în şedinţă extraordinară, înfiinţarea unei linii de gardă în specialitatea radiologie şi imagistică medicală în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu în vederea îmbunătăţirii serviciilor medicale oferite populaţiei judeţului Giurgiu, cât şi pentru menţinerea...
Maramureş: ISU a fost dotat cu autospecială complexă asemănătoare unui spital de campanie Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş a fost dotat cu o autospecială complexă de intervenţie, descarcerare şi acordare a asistenţei medicale de urgenţă, echipajul acesteia făcând, marţi, o demonstraţie cu noile echipamente, care pot asigura acordarea de asistenţă medicală unui număr...
Brăila: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, dotat cu şapte autospeciale Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila a fost dotat vineri cu şapte autospeciale, achiziţionate cu peste 4,5 milioane lei, în cadrul Programului Operaţional Regional.
Giurgiu: Intervenţiile SMURD deţin majoritatea intervenţiilor în situaţii de urgenţă pentru anul trecut Aproape 80 la sută din numărul situaţiilor de urgenţă la care ISU Giurgiu a intervenit în anul care a trecut au fost cazuri de urgenţe asistate de SMURD, restul fiind solicitări la incendii şi alte situaţii de urgenţă.