Cele mai citite
 


Olt: DSP verifică modul în care spitalele au cheltuit banii pentru investiţii şi programe de sănătate
joi, 1 decembrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Modul în care spitalele din judeţ au cheltuit fondurile destinate investiţiilor, programelor de sănătate, dar şi derularea altor activităţi asupra cărora Direcţia de Sănătate Publică Olt are atribuţii de control vor fi verificate începând de miercuri până la sfârşitul săptămânii viitoare de inspectorii din cadrul DSP Olt.
Şeful DSP Olt, Andrei Iordache, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că spitalele din judeţ au primit bani de investiţii atât de la autorităţile locale şi judeţene, dar şi de la Ministerul Sănătăţii şi se doreşte o verificare a modului în care au fost folosite sumele respective.
"Timp de o săptămână vor fi făcute verificări la spitale în conformitate cu atribuţiile de control pe care le are DSP Olt. Vor fi avute în vedere şi investiţiile, dar şi programele de sănătate, aspectele legate de resursele umane. Vor fi făcute verificări şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a mai fost în această lună un control, dar unul neanunţat. De această dată sunt controale anunţate şi mai ample. Nu avem semnale că ar fi nereguli, dar trebuie să avem o imagine clară", a spus Andrei Iordache.
Activitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost verificată în luna noiembrie şi de reprezentanţi ai Corpului de control al primului-ministru, însă rezultatele verificărilor nu au fost încă făcute publice.AGERPRES/(AS - Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a întrunit circa 90% din criteriile de acreditare Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va fi acreditat cu aproximativ 90% dintre criterii îndeplinite, potrivit managerului unităţii sanitare Andrei Iordache, care a menţionat că unele secţii au îndeplinit toate criteriile de acreditare.
Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a redus la jumătate costurile cu hrana pacienţilor Costurile cu hrana pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reduse la jumătate în luna ianuarie faţă de luna anterioară, după ce instituţia sanitară a renunţat la contractul cu o firmă privată ce asigura hrana şi a creat un bloc alimentar unde lucrează angajaţi ai spitalului care să...
Olt: Investiţii de aproximativ opt milioane de lei la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina Finalizarea lucrărilor de extindere a Unităţii de Primiri Urgenţe (upu) şi reabilitarea secţiilor Pediatrie şi Neonatologie sunt cele mai importante investiţii ce se vor derula în acest an la spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, potrivit managerului unităţii sanitare, Andrei Iordache.
Olt: Investiţie de peste 2,2 milioane lei pentru secţiile Pediatrie şi Neonatologie de la spitalul din Slatina Secţiile Neonatologie şi Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reabilitate începând de săptămâna viitoare, printr-un proiect complex, ce prevede recompartimentări, refacerea circuitelor, reabilitări complete ale pereţilor, instalaţiilor termice, sanitare, electrice.
Olt: Medicii de la spitalele din Slatina şi Caracal au refuzat să încheie contracte pentru gărzi suplimentare Medicii care asigură liniile de gardă la spitalele din municipiile Slatina şi Caracal au refuzat să semneze contracte de muncă pentru gărzile suplimentare, o notificare despre această situaţie fiind transmisă miercuri de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt la Ministerul Sănătăţii, potrivit şefei direcţiei...
Olt: 15 copii cu boli diareice acute şi deshidratare internaţi la spitalul din Slatina în ultimele cinci zile Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt a anunţat, luni, că în ultimele cinci zile au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina 15 copii cu vârste mai mici de cinci ani care aveau boală diareică acută şi deshidratare, iar alţi doi copii din judeţ au fost internaţi la spitale din Craiova şi...